(Poistunut julkaisusta)

Myynnin assistentti (norjan kielen taitoinen) - Askola
Rex Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020
Rex Nordic Oy on Pohjoismaiden johtava dieselkäyttöisten lämmittimien ja siirreltävien jäähdytyslaitteiden maahantuoja ja kehittäjä. Uutena tuotelinjana yhtiöllämme on veden lämmitykseen liittyvä tekniikka. Yhtiöllämme on kolme liiketoiminta-aluetta: maahantuonti, huolto ja tuotekehitys. Pääkonttorimme ja reilu 3000m² varastomme sijaitsevat Askolassa, n. 50km päässä Helsingistä. Liikevaihtomme viimeisellä täydellä tilikaudella oli noin 5 miljoonaa euroa. Toimimme tällä hetkellä Pohjoismaissa, Baltiassa ja Iso-Britanniassa. Jälleenmyyjäverkostossamme on jo reilu 400 jälleenmyyjää. Etsimme Rex Nordic Oy:lle Askolaan, Monninkylään norjan kielen taitoista myynnin assistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat

Työskentelet osana myyntitiimiä ja päävastuualueenasi on asiakaspalvelun hoito, tilausten vastaanotto, käsittely ja toiminnanohjausjärjestelmään vieminen. Olet yrityksen ääni ja käyntikortti päivittäisissä asioissa asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan. Toimit kiertävien myyjien tukena toimistolta käsin. Mahdollisuutenasi on ottaa vastuuta myös päivittäisistä reskontraan liittyvistä tehtävistä.

Toivomme sinulta

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavassa työssä toimimisesta. Olet järjestelmällinen, myyntihenkinen tiimipelaaja ja haluat viedä asiat loppuun asti. Hyödynnät hyvin työssäsi tietoteknisiä ratkaisuja, haluat kehittää toimintaamme omalta osaltasi ja kannat vastuun tehtävistäsi.
Työssä menestyminen edellyttää nopeaa oppimiskykyä, tarkkuutta sekä oma-aloitteisuutta. Edellytyksenä on myös sujuva norjan ja englannin suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja itsenäisen kokopäivätyön ammattilaiselle, jolle itsensä johtaminen on synnynnäistä. Saat koulutuksen tuotteisiimme ja mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua yrityksen kasvaessa. Palkitsemme aina henkilökuntaamme onnistumisista ja pidämme huolen, että myös palkkasi vastaa saavutuksiasi. Meillä pääset osaksi huikeaa pohjoismaista tiimiämme, johon kuuluu ihmisiä niin Suomesta, Englannista, Virosta, Ruotsista kuin Norjastakin.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653/ hannele.hiltunen@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 17.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.