(Poistunut julkaisusta)

MYYNNIN ASIAKASPALVELIJA
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme nyt Kouvolaan Lumon Suomi Oy:n kasvun vahvistukseksi ahkeraa ja tavoitteellista

MYYNNIN ASIAKASPALVELIJAA

Myynnin asiakaspalvelussa pidät huolta kuluttaja-asiakkaistamme ja autat heitä parveke- ja terassilasitushankinnoissa. Työ on puhelimitse tehtävää asiakaspalvelutyötä, työaika on pääsääntöisesti ma-pe klo 8:00-16:00.

Työtehtäviisi kuuluu

  • Myyntiä edistävä asiakaspalvelu ja yhteydenottopyyntöjen hoitaminen
  • Asiakkaiden hoito ja esimarkkinointi ostoprosessin alussa
  • Asiakkaiden hankinta myynnille

Tärkeintä tehtävässä menestymisessä on oikea asenne, into ja halu olla yksi lumonilaisista. Olet työskentelytavaltasi oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja aktiivinen. Toimit uskottavasti ja vakuuttavasti asiakkaiden kanssa ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Kielitaito ja toisen asteen ammatillinen tutkinto katsotaan hakijan eduksi. Aikaisempi kokemus puhelinpalvelusta ei ole välttämätön, sillä saat kattavan tuen ja perehdytyksen tehtävään.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan kansainvälisessä ja kasvavassa perheyrityksessä, mielenkiintoisen tehtäväkentän, alan huipputuotteet, nuorekkaan tiimin ja ajanmukaiset työskentelytavat. Tukenasi on mukava työyhteisö, joka koostuu alan ammattilaisista - henkilöstömme työtyytyväisyys on huippuluokkaa! Isona työnantajana Lumon mahdollistaa monipuolisia kehittymismahdollisuuksia ja urapolkuja.

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumon Suomi Oy:n menestystarinaa, hae tätä tehtävää 25.2.2018 mennessä osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi.

Lisätietoja: Tiimipäällikkö Vilja Lehtonen p. 040 6310 521 tai vilja.lehtonen@lumon.fi