(Poistunut julkaisusta)

Myynnin analyytikko
S-RYHMÄ

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

S-Business on S-ryhmän yritysasiakkaille suunnattu asiakkuusohjelma ja yrityskortti, joka tuo ylivoimaista hyötyä ja helppoutta yrityksen arkeen. Kortti käy maksuvälineenä yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa ja S-Business-kortteja käytetään päivittäisiin hankintoihin yli 31 000 suomalaisessa yrityksessä. S-Business Oy on SOK:n omistama tytäryhtiö.  

Olemme joukko asiantuntijoita ja haemme nyt tulitukea S-Business -tiimiimme vastaamaan asiakkuusohjelmamme kehittämisestä asiakastiedon pohjalta, myyntistrategiamme tukemana. Tehtävänäsi on suunnitella toimenpideohjelmia asiakassegmenteissämme asiakkuuden elinkaaren eri vaiheissa ja varmistaa, että toimenpiteiden avulla kasvatamme palveluidemme käyttöasteita, asiakasaktiivisuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Olet omiasi digitaalisen myynnin parissa ja hahmotat b2b-asiakkaan ostopolun eri vaiheet, jolloin osaat kehittää myyntikanaviamme entistä kustannustehokkaammiksi. Olet numero-orientoitunut ja osaat hyödyntää isoa määrää asiakas- ja liiketoimintadataa myyntitoimenpiteiden jatkuvassa kehittämisessä. 

 

Työssäsi tulet: 

  • suunnittelemaan ja toimeenpanemaan kohdennettuja asiakkuudenhoitomalleja ja -ohjelmia eri asiakassegmenteissä 
  • vastaamaan toimenpideohjelmien sisällöllisestä suunnittelusta yhdessä markkinoinnin ja SOK Median kanssa 
  • analysoimaan toimenpideohjelmien tuottavuutta ja kehittämään toimenpiteitä datan pohjalta. 
  • tukemaan kenttämyynti-tiimiämme asiakas- ja liiketoimintatiedon avulla 

 

Odotuksemme sinulta: 

  • sinulla on kokemusta markkinoinnin automaatiosta ja asiakasohjelmien kehittämisestä B2B-sektorilla. 
  • osaat pureutua asiakasdataan ja etsiä syy-seuraussuhteita, jotka johtavat uusiin markkinoinnin ja myynnin toimenpiteisiin.  
  • osaat hyödyntää myynnin ja markkinoinnin järjestelmiä sekä mahdollisesti myös BI-työkaluja työssäsi  
  • olet tekijä ja tarkka yksityiskohdista, mutta osaat edistää laaja-alaisia tehtäviä itsenäisesti ja määrätietoisesti. 
  • olet diplomaattinen ja omaat erinomaiset yhteistyötaidot 
  • sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KTM) 

Työkavereiksi saat n. 15 hengen S-Business -tiimin, jota ei erikseen tarvitse kutsua ketteräksi. Et tule valmiiseen maailmaan, jossa jokainen prosessi on kuvattu vaan olet keskeisessä roolissa rakentamassa entistä tykimpää asiakkuusohjelmaa yritysasiakkaillemme. Tulet tekemään yhteistyötä SOK:n eri ketjuohjausten ja alueosuuskauppojen kanssa ja työssäsi pääset hyödyntämään huippuosaamista SOK:n eri yksiköistä. Pidämme huolta työntekijöistämme ja tarjoamme laajat S-ryhmän henkilöstöedut käyttöösi.  

 

Kiinnostuitko? 

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 25.03.2020 saakka. Lisätietoja antaa Account & Marketing Manager Petrus Åström. Petruksen tavoitat parhaiten puhelimitse 11.3. klo 14-15  sekä 18.3. klo 15-16 välillä numerosta 050 360 9019 tai sähköpostitse osoitteesta petrus.astrom@sok.fi