(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ammattilaista
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Keskipohjanmaalla sijaitsevaan myymälän

Myynnin ammattilaista

Tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö myymälässä. Tavoitteenasi on löytää oikeat ratkaisut asiakkaan tarpeeseen.  Osallistut tuotehallintaan ja tuotteiden esillepanoon, sekä kampanjoiden toteuttamiseen. Työssäsi toimit laajan tuotevalikoiman parissa.

Odotamme myyntihenkisyyttä ja hyviä neuvottelutaitoja sekä työkokemusta myynnistä ja osaston hoitamisesta. Olet päämääräkeskeinen ja tavoitehakuinen. Motivoidut myynnissä onnistumisista ja uusista asiakkaista. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän. Vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä. Kilpailukykyisen kuukausipalkan ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.11.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävistä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti!