(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ammattilaisia
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Oletko myynnin ja asiakkuuksien kasvattaja? Etsimme seuraavan kehitysvaiheemme vauhdittajiksi rohkeita, nälkäisiä ja tuloshakuisia myynnin ja asiakashallinnan ammattilaisia.

Tehtävät liittyvät - taustasi ja kiinnostuksesi mukaan - joko rakennusteollisuuden, elektroniikan, koneenrakennuksen tai valmistavan teollisuuden osa-alueille.

Pääasiallisena vastuunasi on kasvattaa nimettyjen avainasiakkaidemme liikevaihtoa ja kannattavuutta. Toinen päätehtävä liittyy testaus- ja sertifiointi-palvelutarjonnan rakentamiseen ja kehittämiseen tukemaan kasvutavoitteitamme. Meillä on jo olemassa vahva ja laaja asiakaspohja, mutta palvelutarjontamme laajentuessa haluamme tarjota entistä laajempia testaus- ja sertifiointikokonaisuuksia avainasiakkaillemme.

Markkina-alueemme on Suomen lisäksi Skandinavia, Eurooppa sekä Venäjä.

Pätevyydet

Toivomme, että olet tottunut toimimaan paineen alla ja pyrit jatkuvasti kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Sinulla on vahva tahtotila menestyä ja kehittyä myynnin ammattilaisena.  Olet haasteita pelkäämätön ongelmanratkaisija, joka osaa perustella näkemyksensä eikä pelkää haastaa olemassa olevia toimintamalleja. Tässä tehtävässä menestyt tekevällä asenteella.   

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä näyttöä ratkaisumyynnissä onnistumisesta. Käytät sujuvasti työssäsi suomen- ja englannin kieltä, ruotsin kielen taito on eduksi. Me annamme sinulle perehdytyksen ja työkalut. Lisäksi tukenasi ovat alan parhaat ammattilaiset.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän ammattitaitoisessa työympäristössä, jossa pystyt hyödyntämään ja laajentamaan omaa osaamistasi monipuolisesti.  Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja tarjoamme sinulle myös tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneillamme sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Kaipaatko lisätietoa?

Lisätietoja tehtävistä antaa henkilöstöpäällikkö Kaisa Åhman puh. 050 5967736

Jätäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 16.11.2020 mennessä. Ole nopea - paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita useilla eri aloilla toimiville asiakkailleen tehdäkseen elämästä ja ympäristöstä turvallisemman, terveellisemmän ja kestävämmän. Ruoka, jota syöt, vesi, jota juot ja lääkkeet, joihin luotat - Eurofins työskentelee maailman suurimpien yhtiöiden kanssa varmistaakseen, että heidän toimittamansa tuotteet ovat turvallisia, raaka-aineet ovat luotettavia ja pakkausmerkinnät oikeanlaisia. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö-, lääke- ja kosmetiikkatestauksessa sekä maatalouden analyysipalveluissa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin.

Vain 30 vuoden aikana Eurofins on kasvanut yhdestä laboratoriosta Ranskan Nantesissa yli 900 itsenäisen yrityksen ja yli 800 laboratorion verkostoksi, joka työllistää yli 48 000 henkilöä yli 50 maassa. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Tämän lisäksi konserni on yksi kansainvälisistä markkinajohtajista tarjoten innovatiivisia kliinisen diagnostiikan testauspalveluita.

Vuonna 2019 Eurofins-konsenin liikevaihto oli 4,56 miljardia euroa ja se on ollut yksi parhaiten menestyvistä osakkeista Euroopassa viimeisten 20 vuoden aikana.