(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ammattilainen
Poolia Suomi Oy / Oy Elkraft Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Oy Elkraft Ab

Oy Elkraft Finland Ab kuuluu norjalaiseen Elkraft-konserniin. Konserni on perustettu vuonna 1992, jolloin sähkökauppa vapautui Norjassa. Konserni on kasvanut perustamisensa jälkeen tasaisesti. Ruotsissa Elkraft on toiminut vuodesta 1999 ja Tanskassa vuodesta 2005. Suomessa Elkraft aloitti toimintansa vuonna 2012. Konsernilla on 20 vuoden kokemus pohjoismaisista sähkömarkkinoista. Elkraft on keskittynyt suoraan sähkönmyyntiin yrityksille ja käymme kauppaa pohjoismaisessa sähköpörssissä. Konsernin liikevaihto on n.200 miljoonaa ja työllistämme tällä hetkellä 100 henkilöä.

Esittely

Haemme aktiivista ja innostunutta

MYYNNNIN AMMATTILAISTA

rakentamaan ja kehittämään Suomen sähkömyyntiä yrityksille.

Työtehtävät

Tehtäväsi jakautuu aluksi aktiiviseen uusasiakashankintaan ja olemassa olevien asiakkuuksien hallintaan sekä huolehdit mm. sopimusten päivittämisestä. Sovit tapaamisia ja tarjoat yritysasiakkaille kilpailukykyiset sähkön kokonaiskustannukset, sekä yksinkertaisen sähkölaskujen hallinnoinnin. Toimit asiakasrajapinnassa ja tapaat aktiivisesti yritysten päättäjiä Etelä-Suomen alueella.

Vuoden 2019 aikana tulet olemaan keskeisessä roolissa myyntiorganisaation kehittämisessä ja kasvattamisessa. Tavoitteena on, että kasvat tulevaisuudessa myyntipäälliköksi ja ohjaat myös muita myyjiä. Yrityksen sijaintipaikka on Helsingin Haagassa, asemapaikkasi toivomus on pääkaupunkiseutu.

Asiakkaista valtaosa on kauppaketjuja tai monitoimipaikkaisia yrityksiä. Elkraftin tarjonnasta hyötyvät merkittävästi yritykset, joilla on useita toimipisteitä ja/tai toimipisteiden lukumäärä vaihtelee huomattavasti.

Edellytykset

Odotamme sinulta:
- Aktiivista ja tuloshakuista otetta työhön, halua olla kentällä tapaamassa asiakkaita
- Intoa toimia uusasiakashankintapainotteisessa myyntityössä
- Sujuvaa englannin- tai ruotsinkielen osaamista ja hyviä IT-taitoja (Office ja CRM)
- Omaa autoa

Onnistut tehtävässä, kun sinulla on halu menestyä yritysmyynnin parissa ja ymmärtää Elkraftin tarjoamat hyödyt asiakkailleen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Olet aktiivinen, innostava ja ohjaava. Ajattelutapasi myynnissä on asiakaslähtöinen ja työskentelyotteesi tavoitteellinen. Haluat työskennellä osana menestyvää yritystä ja olet omalla työpanoksellasi mukana rakentamassa yrityksen kasvua. Elkraft tarjoaa kattavan perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen ja positiivisen tiimin tuen.

Edut

Tarjoamme Sinulle:
- Vakavaraisen ja kasvavan yrityksen työnantajaksesi
- Mielenkiintoiset ja kilpailukykyiset ratkaisut myytäväksesi
- Mukavan ja tiiviin työyhteisön sekä työntekijää arvostavan yrityskulttuurin
- Asianmukaiset työvälineet, työterveysvakuutuksen sekä tuetut liikuntaharrastukset
- Kilpailukykyisen kiinteän palkan ja motivoivat ansaintamahdollisuudet.

Lisätiedot

Ilmoitahan palkkapyyntösi hakemustekstin yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Rahikka.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter