Myynnin ammattilainen
Tackla Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019
Tackla Pro Oy
Tackla Pro on kansainvälinen urheilutuotteiden valmistaja ja maahantuoja, joka markkinoi tuotteita Tackla-toimintakonseptilla. Tacklan keskeisiä kilpailuvaltteja ovat alan huippua edustava tuotekehitys, laaja kansainvälinen kokemus ja innovatiivinen sähköinen tilausjärjestelmä. Lisäksi Tackla maahantuo Joma -urheiluvaatteita ja -jalkineita. Joma on espanjalainen tuotemerkki, joka kattaa tekstiilit ja jalkineet jalkapalloon, sisäpeleihin, juoksuun, tennikseen ja fitnesslajeihin. Tackla edustaa myös muita tuotemerkkejä, joita se tarjoaa yrityksille erilaisina tekstiileinä ja merkkauksina.
Toimenkuva
Tackla Pro Oy hakee Lappeenrannan toimipisteeseen MYYNNIN AMMATTILAISTA Kaakkois- ja Etelä-Suomen alueelle myymään ja markkinoimaan profiili- ja yritystuotteita.

Tarjoamme sinulle – laajan, korkealaatuisen ja ajanhenkisen tuotemalliston, vahvat brändit sekä valmiin toimintakonseptin perehdytyksineen. Asiakkaina ovat yritykset, vähittäismyyntiliikkeet, seurat ja yhteisöt. Ansiot muodostuvat pohjapalkasta sekä myyntiin perustuvasta provisiosta. Työskentelet Lappeenrannan toimipisteessä ja myyntialueesi on Etelä- ja Kaakkois-Suomi. Osa työstä tehdään toimipisteellä ja osa kentällä asiakkaiden luona.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta -kaupallista kokemus- ja koulutustaustaa, nykyaikaisen tietotekniikan hyvää hallintaa, vahvaa myynnillistä työotetta ja -asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Englannin kielen taito on välttämätön. Eduksesi on, jos sinulla kokemusta asiakassuhteiden hoidosta ja näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä. Lisäksi, jos olet urheilukärpäsen purema ja aidosti kiinnostunut urheilutekstiileistä ja siihen liittyvästä toimialasta, voit olla juuri etsimämme henkilö!
Muut tiedot
Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin Hanna Anttonen puh. 040 307 5604, hanna.anttonen@vmp.fi.
Hae tehtävää täyttämällä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja klikkaamalla haettavaa tehtävää tai lähetä hakemus ja CV sähköpostilla hanna.anttonen@vmp.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Anttonen, Hanna.Anttonen@vmp.fi, 040 307 5604
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.02.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226656
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Hanna Anttonen (Hanna.Anttonen (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 040 307 5604
  • Sijainti: Lappeenranta