(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ammattilainen
Medialuotsi

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2017

Onko Sinulla palava halu kehittyä yritysmyynnin ammattilaiseksi, tai haluatko päivittää nykyisen myyntityösi parempipalkkaiseen työtehtävään? 

Tarjoamme pysyvän 1700 € takuupalkan kuukaudessa, jonka avulla voit kehittyä turvallisesti kohti suurempia ansiotuloja. 

Tule SINÄKIN työkaveriksi menestyvään ja rentoon joukkoomme, jonka inspiroiva työilmapiiri ja ylivertaiset tuotteet palkitsevat tekijämme myynnin ammattilaisen ansiotuloilla. Medialuotsi on yksi kasvavimmista digimediatoimistoista Suomessa. Liikevaihtomme on 9. miljoona euroa ja työllistämme 100 henkilöä Helsingissä, Tampereella ja Turussa. 

Tällä hetkellä etsimme osaavia ja hyvistä ansiotuloista kiinnostunieta MYYJIÄ yritysmyyntitehtäviin! 

Tarjoat yritysasiakkaille puhelimitse digitaalista medianäkyvyyttä Suomen tunnetuimmilla verkkosivustoilla. Tuoteportfolioosi kuuluvat Google hakusanamarkkinointi (google.fi), Google Display-mainonta, Remarketing sekä sosiaalisen median markkinointiratkaisut, kuten Facebook, Instagram, LinkedIn ja YouTube. 

Myyntisalkkuusi kuuluvat myös kotisivut, verkkokaupat ja Chat-pikaviestiratkaisut sekä artikkelipohjainen natiivimainontaa MTV:n ja Bauermedian verkkomedioihin. 

Tarjontamme yrityksille on ainutlaatuinen, joka varmistaa myös Sinun myyntimenestymisesi hyvien ansiotulojen kera. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti. 

Voit olla hakemamme henkilö, jos tunnistat itsesi seuraavista kriteereistämme: 

  • Olet sosiaalinen, oppimishaluinen ja ahkera saavuttaaksesi hyvät ansiotulot. 
  • Sitoudut yrityksen antamiin tavoitteisiin ja pidät antamasi lupaukset. 
  • Osaat asettaa sanasi oikein ja luontaisilla vuorovaikutustaidoillasi sekä positiivisella  asenteellasi sinulla on kyky kommunikoida luontevasti asiakkaiden kanssa. 
  • Ja päättäväisyytesi ja myyntihenkisyytesi auttavat sinua viemään neuvotteluprosessin lopulliseen ostopäätökseen yritysasiakkaidesi kanssa.  

Emme edellytä hakijalta aikaisempaa myyntikokemusta. Koulutamme valitut henkilöt tulevaan työtehtävään ja ammattitaitoiset myyntikouluttajamme ovat jatkossa aina tukenasi. Arvostamme toki aikaisempaa myyntikokemusta, jonka katsomme eduksesi. 

Meille tärkeätä on luoda henkilöstöllemme viihtyisä ja kannustava ilmapiiri. Myyjät ovat yrityksemme voimavara, ja sen olemme huomioineet myös kuukausipalkassa ja myyntiprovisioissa. 

Kokonaispalkkaus muodostuu pysyvästä 1700 € kuukausipalkasta, myyntiprovisioista ja myyntibonuksista. 

Tarjoamme työntekijöillemme myös ylivertaiset tuotteet, kulttuuri- ja liikuntasetelit, ilmaisen kuntosaliedun, mukavan työilmapiirin rehtien ja tukevien työkavereiden kera sekä toimitilat keskeisillä sijainneilla kaupunkien sykkeessä. 

Voit tutustua tarjoamaamme yritysmyyntitehtävään myös kotisivuillamme olevan linkin kautta. www.medialuotsi.fi/tule-toihin/yritysmyyja 

HAE Medialuotsiin tarjoamaan yritysmyyntitehtävään lähettämällä hakemuksesi - viimeistään 21.02.2018 – sähköpostilla haluamaasi myyntitoimistoon: 

HELSINGIN myyntitoimisto: info@medialuotsi.fi  
 
TAMPEREEN myyntitoimisto: hakemus@medialuotsi.fi 
 
TURUN myyntitoimisto: rekrytointi@medialuotsi.fi