Myynnin ammattilainen - liity Myyntiliigaan!
Go On Helsinki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Myyntiliiga aloitti toimintansa tammikuussa 2020. Se on Go On Helsingin oma, luottamuksellinen verkosto ja työnhakukanava myynnin ammattilaisille. Vuoden 2020 aikana työllistimme kymmeniä myynnin ammattilaisia Myyntiliigan kautta erilaisiin myynnin positioihin asiakasyrityksiimme ja aiomme jatkaa tällä tiellä tänäkin vuonna.

Etsitkö uusia tuulia työmarkkinoilla? Saako myynnin tekeminen sinut syttymään? Mahtavaa!

Etsimme nyt

MYYNNIN AMMATTILAISIA

erilaisiin b2b-myynnin toimeksiantoihin asiakasyrityksillemme. Toimeksiantomme ovat pääsääntöisesti suorarekrytointeja asiakkaan omaan organisaatioon.

Voit olla kokenut myynnin konkari tai myyntiurasi alkutaipaleella, tärkeintä on, että etsit uusia uratuulia b2b-myynnin parista ja sinulla on aitoa intohimoa sekä paloa myyntityöhön ja työtäpelkäämätön asenne.

Liittymällä Go Onin myyntiliigaan saat heti ensimmäisenä tietoa b2b-myynnin avoimista työpaikoista. Kaikki paikat eivät suinkaan tule julkiseen hakuun, vaan osaavia b2b-myyjiä haetaan jatkuvasti, hiljaisesti ja kulissien takana ja kun meille tulee pöydällemme myynnin toimeksianto, katsomme ensimmäisenä Myyntiliigasta soveltuvat ehdokkaat asiakkaalle.

Olemme järjestäneet Myyntiliigan jäsenille myös erilaisia tapahtumia ja valmennuksia, esimerkiksi kesällä 2020 järjestimme erittäin hyvän vastaanoton saaneen etämyynnin valmennuksen videon välityksellä. Halutessa ja tarvittaessa myös sparraamme Myyntiliigalaisia urakehityksen osalta tai työhaun saralla, luottamuksellisesti. Myyntiliigan taustajoukoissa toimivat myynnin ja rekrytoinnin ammattilaiset, Go On Helsingin yrittäjä ja myynnin valmentaja Petteri Hakala sekä yksikönjohtaja Katriina Rantanen. 

Liityt Myyntiliigaan täyttämällä tietosi alla olevasta hakulinkistä. Toivomme, että liität mukaan CV:si ja voit halutessasi lisätä mukaan avoimen hakukirjeen, missä voit avata tilannettasi enemmän ja kertoa millaisista myynnin positioista juuri sinä olet kiinnostunut. Kun olet laittanut tietosi järjestelmään, olemme sinuun puhelimitse yhteydessä, jotta pääsemme tutustumaan sinuun ja osaamme tarjota sinulle juuri oikeanlaisia työmahdollisuuksia. Voit huoletta jättää tietosi meille, käsittelemme tietojasi täysin luottamuksellisesti.

Miltä kuulostaa? Hyvältä? Niin meistäkin. Älä turhaan odottele, vaan ilmianna itsesi liittymällä Myyntiliigaan. Lisätietoja tarvittaessa antaa Katriina Rantanen p. 050 4777966. Odotamme hakemustasi ja kun saamme sen, olemme sinuun yhteydessä!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1420401
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa