(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ammattilainen (Haku päättynyt)
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Hei sinä B2B-ammattilainen, etsitkö uusia haasteita? Hyvä! Me etsimme sinua!

Myyntiliiga on Go Onin oma, luottamuksellinen yhteisö tulevaisuuden myynnin osaajille. Voit olla uraasi vasta aloitteleva myyjä tai jo kannuksesi hankkinut ammattilainen, pääasia on se, että sinä haluat tehdä myyntityötä nyt ja tulevaisuudessa ja etsit uusia haasteita B2B-myynnin parista.

Liittymällä Go Onin myyntiliigaan saat heti ensimmäisenä tietoa B2B-myynnin avoimista työpaikoista. Kaikki paikat eivät suinkaan tule julkiseen hakuun, vaan osaavia B2B-myyjiä haetaan jatkuvasti, hiljaisesti ja kulissien takana. Järjestämme myyntiliigan jäsenille myös erilaisia tapahtumia, webinaareja sekä sparraamme myyntiliigalaisia urakehityksen osalta, luottamuksellisesti.
Myyntiliigan organisaattoreina toimivat myynnin ammattilaiset, toimitusjohtaja, yrittäjä Petteri Hakala, Business Owner Sami Lahtinen sekä HR Manager Katriina Rantanen.

Älä siis aikaile vaan rekisteröi heti tietosi järjestelmäämme ja liitä mukaan CV:si, niin olet mukana Myyntiliigassa. Olisi kiva, jos vastaisit avoimiin kysymyksiimme, muuten haluamme tehdä tämän sinulle helpoksi ja voit täyttää tietoja itsestäsi järjestelmiimme juuri sen verran kuin haluat.

Lisätietoja Myyntiliigasta antaa Katriina Rantanen p. 050 4777 966 tai katriina.rantanen@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.