(Poistunut julkaisusta)

Myynnin ammattilainen - Garmin Nordic Finland Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019Työn kuvaus:
   
Garmin Nordic Finland Oy on osa kansainvälistä Garmin Ltd:tä. Yritys on perustettu 1989 ja
kotipaikka on Sveitsi. Garmin Ltd. työllistää maailmanlaajuisesti yli 12 000 työntekijää.
Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy GPS laitteita niin tieliikenteeseen, veneilyyn kuin liikuntaankin. 30 vuoden aikana Garmin on myynyt yli 200 miljoonaa laitetta. Nordic organisaatiossa on n. 180 työntekijää.

 
Garmin Nordic Finlandin liiketoiminnan kasvaessa etsimme aktiivista, tuloshakuista myynnin ammattilaista Etelä-Suomen myyntialueelle. Vastuualue asettuu Jyväskylän eteläpuolelle, pääpaino kuitenkin Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella. Tehtävä on vakituinen sekä kokopäiväinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.
 
Motivoidut tulosten saavuttamisesta ja nautit liikkuvasta työstä. Viihdyt niin tekniikan kuin ihmistenkin parissa ja haluat ehdottomasti tehdä kauppaa. Osaat työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti ja osaat suunnitella työviikkosi tehokkaasti. Olet hyvä esiintymään ja pystyt myös opastamaan ja kouluttamaan asiakkaitamme teknisten laitteiden käyttöön. Ehdottomana etuna katsotaan aikaisempi kokemus urheiluelektroniikka- ja kellopuolelta. Koulutuksesi voi olla kaupallinen tai tekninen. Puhut myös hyvin englantia ja sinulla on hyvät IT-taidot.
 
Tehtäviisi kuuluu:

  • Myynti ja myynninedistäminen eri Garmin tuoteryhmissä, painopisteenä kello- ja pyöräliikkeet
  • Huolehdit pitkäjänteisesti asiakkuuksien hoidosta ja teet myös uusasiakashankintaa
  • Myymälähenkilökunnan kouluttaminen
  • Raportointi aktiviteeteistasi ja tuloksistasi sovitusti myyntipäällikölle
  • Kansainvälisiin koulutuksiin sekä messuihin ja tapahtumiin osallistuminen

 
Saat kattavan ja jatkuvan koulutuksen tuotteisiin ja tehtäviisi. Työssäsi on selkeät tavoitteet ja askelmerkit sille, kuinka tavoitteet saavutetaan. Tarjoamme kiinteän kuukausipalkan auto- ja puhelinedulla sekä ammattitaitoisen organisaation ja työyhteisön tuen.
 
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat liittyä Garminin upeaan porukkaan, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ansioluettelon kera www.adecco.fi kautta 1.2.2019 mennessä. Suoritamme haastatteluita jo hakuaikana, joten hae tehtävää heti. Lisätietoja antaa Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi .

Asiakkaan tehtävänimike:  Myynnin ammattilainen


Sijainti:  LOHJA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Seunavaara Seppo, +358503869811


Toimipaikka:  Lohja