(Poistunut julkaisusta)

Myynnin aluepäällikkö
Metos Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

 

Haemme Keski-Suomen alueelle

MYYNNIN ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Aluepäällikön tehtävässä vastaat Keski-Suomen alueella Metoksen ammattikeittiölaitteiden ja -ratkaisujen myynnistä julkiselle sektorille, ravintoloille, kahviloille ja myymälöille. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylän toimistolla.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua löytää yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja, jotka auttavat asiakastamme menestymään. Haluat kehittää jatkuvasti omaa tuote- ja palveluosaamistasi ja etsiä innovatiivisia ratkaisuja.                                                

Parhaat tulokset saavutat pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella työskentelyotteella. Työskentelet useiden asiakasprojektien kanssa samanaikaisesti, joten kokemus projektityöskentelystä auttaa tehtävässä onnistumisessa. Tulokset ja tavoitteiden saavuttaminen on sinulle tärkeää ja haluat ottaa vastuuta myynnin tavoitteista.

Uskomme, että tehtävään soveltuva koulutus ja kokemus ammattikeittiöstä antavat sinulle parhaat onnistumisedellytykset. Työskentelykielenä on suomi. Englannin kielen taitoa tarvitset jonkin verran ja ruotsin kielen osaaminen on sinulle eduksi.

Tässä tehtävässä sinulla on monipuolinen ja itsenäinen rooli Keski-Suomen alueella. Pääset kehittämään omaa osaamistasi ammattikeittiömaailmassa erilaisten asiakasryhmien kanssa. Asiakasprojektien menestyksekäs hoitaminen on yhteistyötä, jossa apunasi ovat mukavat ja osaavat metoslaiset. 

Kerro meille itsestäsi täyttämällä hakemus ja liitä CV osoitteessa www.metos.com/tyopaikat  12.6.2019  mennessä. Toimi nopeasti, aloitamme haastattelut mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Antero Salo, puh. 0400 402685. Soita ja kysy tarkemmin tehtävästä.