(Poistunut julkaisusta)

Myynnillisiä palveluneuvojia Telian tiimiin Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Etsitkö uudelle vuodelle uusia tuulia? Miltä kuulostaisi ajatus siitä, että työpäiväsi jälkeen avatessasi ulko-oven kohtaat auringon melkeinpä vuoden jokaisena päivänä? Oletko kiinnostunut myynnillisestä asiakaspalvelutyöstä? Mikäli vastasit kyllä, on muuttaminen Espanjaan tehty helpommaksi kuin koskaan – sovi luotettavasta työsuhteesta jo Suomessa ja ala pakata!

Baronalla on Espanjan Fuengirolassa oma yli 200 hengen asiakaspalvelukeskus, josta käsin tuotamme yritysasiakkaidemme ydintoimintoja ulkoistettuna palveluna. Haemme nyt Telian asiakaspalvelutiimiin uusia osaajia kokoaikaisiin ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin.

Työ on chatin ja puhelimen välityksellä tapahtuvaa, nopeatahtista ja nykyaikaista myynnillistä asiakaspalvelua, jossa pääset vaikuttamaan konkreettisesti asiakaskokemukseen. Päätyösi on ratkaista asiakkaan akuutti ongelma, sekä samalla kartoittaa asiakkaan tarpeet mahdollisiin lisäpalveluihin sekä kasvattaa asiakkuuden arvoa.

Kuka meillä menestyy?

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on myyntihenkisyyttä, asennetta ja ymmärrät mikä on asiakkaalle parasta! Sinulla on ratkaisukeskeinen ja ryhdikäs tapa tehdä töitä sekä rohkeutta tarttua asioihin. Pystyt hoitamaan useita tehtäviä samanaikaisesti, kommunikoimaan selkeästi eikä erilaisista järjestelmistä tiedon haku ole sinulle ongelma. Menestymiseen meillä vaaditaan halua jatkuvaan oppimiseen, asiakkaan ymmärtämiseen sekä tuloksen tekemiseen.

Työtä teemme 39 tuntia viikossa aamu-, ilta- ja yövuoroissa sovitusti, joten edellytämme valmiutta vuorotyöhön 24/7.

Osaksi baronalaisten yhteisöä

Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä. Palvelukeskuksessa työskennellään Baronan omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä!

Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka. Lisäksi maksamme suoritepalkkiota tehokkuudesta sekä myynnistä perustuen päivittäiseen tekemiseesi. Lupaamme olla työnantajana odotuksiesi arvoisia; voit luottaa palkan tulevan ajallaan ja tietää, että sinusta ja kaikista työnantajavelvoitteista pidetään huolta.

Työn vastapainona Espanja tarjoaa elämyksiä!

Aurinkoinen Fuengirola tarjoaa vapaa-ajallesi rutkasti mahdollisuuksia oppia, harrastaa ja nauttia elämästä. Lisäksi Fuengirolan lähialueille on helppo matkustaa ja kokea espanjalaista kulttuuria monipuolisesti. Voit viettää aikaa läheistesi, paikallisten suomalaisten kanssa tai elää enemmän espanjalaisittain oppien espanjan kielen – vain taivas on rajana!

Miten ja milloin?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän tietosi sekä hakemuksesi Baronan nettisivujen kautta. Seuraava koulutusryhmämme starttaa 7.5, joten toimi jo tänään! Jos toukokuun alussa aloittaminen ei ole sinulle mahdollista, mutta olisit silti kiinnostunut työskentelemään Telian tiimissä Baronalla, kerro hakemuksessasi millä aikataululla muutto Espanjaan onnistuisi.

Jäikö jokin asia vielä mietityttämään?

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Hannila +358 43 824 3431 tiistaisin klo 9:30-10:30 välisenä aikana (Suomen aikaa).