(Poistunut julkaisusta)

Myynnillisiä asiakaspalvelijoita, Fellow Finance, kokoaikainen, Helsinki
Fellow Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Haluatko päästä asiakaspalvelun ytimeen ja kehittämään myynnillisiä taitoja? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa haasteita, innostus myyntiin ja halu palvella asiakkaita parhaimmalla mahdollisella tavalla? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Myynnillinen asiakaspalvelija!

Etsimme sinua

Me Studentwokilla etsimme asiakkaallemme Fellow Finance Oy:lle neljää myynnillistä asiakaspalvelijaa. Tehtävässä tulet työllistymään suoraan vakituiseen työsuhteeseen Fellow Financelle. Työtä tehdään kokoaikaisessa työsuhteessa arkisin toimistoaukioloaikoina. 

Tehtävässä soitat valmiiden lainahakemusten perään ja neuvottelet asiakkaan kanssa sopimuksen yksityiskohdista. Solmit asiakkaan kanssa lainasopimuksen sekä avustat asiakasta prosessin eteenpäin viemisessä. Tehtävässä menestyy vahvan myyntivietin omaava henkilö.

Fellow Finance on Suomalainen, Pohjoismaiden suurin joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu, jossa lainanantajat ja lainanhakijat kohtaavat toisensa turvallisesti. Lainamuotoisessa joukkorahoituksessa yritys hakee rahoituksen suurelta joukolta sijoittajia. Lisätietoja Fellow Financesta: https://www.fellowfinance.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Kontaktoit lainahakemuksen jättäneitä asiakkaita
 • Hoidat neuvottelut asiakkaiden kanssa
 • Lainasopimusten sopiminen ja prosessin läpivienti
 • Yleinen asiakaspalvelu

Odotamme sinulta:

 • Vahvaa myyntiviettiä
 • Halua tehdä myynnillistä asiakastyötä puhelimitse
 • Reipasta asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Tarkkuutta ja matikkapäätä numeroiden kanssa työskentelyyn
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittyä urasi alkuvaiheilla
 • Kehittää myynnillisiä taitojasi
 • Tilasuuden kerryttää arvokasta työkokemusta rahoitusalalta
 • Kanustavan työyhteisön tuen
 • Yrityskulttuurin, jossa ammattitaitoa kannustetaan
 • Kiinteän pohjapalkan ja motivoivan provisiomallin

 

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, tärkeintä meille on, että teet työsi hyvällä asenteella loppuun saakka. Sinulla on aktiivinen ote työskentelyyn ja tietenkin erinomaiset vuorovaikutustaidot. Fellow Finance lupaa sinulle kannustavan työilmapiirin, jossa työntekijää tuetaan omassa työssä onnistumiseen. Lisäksi pääset oppimaan rahoitusalasta ja myynnistä. Palkkaus perustuu pohjapalkkaan ja provisioon. Aloitus tehtävässä on joustavasti kesän aikana. Viimeinen hakupäivä on 31.7.2019.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat päästä osaksi ammattilaisista koostuvaa tiimiä, lähetäthän hakemuksesi ansioluettelon kanssa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja työtehtävistä ja rekrytointiprosessista antaa Studentworkin Consultant Manager Tiia Mäenpää, puhelimitse tai sähköpostitse arkisin: puh. 050 463 7212 (tiia.maenpaa@studentwork.com)

Studentworkista


Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.