(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen tuoteasiantuntija ompelualalle
VSM Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Etsimme tiimiimme ompelualan ammattilaista. Myynnillisen tuoteasiantuntijan tehtävänä on myydä SINGER®, HUSQVARNA VIKING® ja PFAFF® -ompelu- ja kirjontakoneita, saumureita ja lisätarvikkeita jälleenmyyjäketjulle sekä antaa tuotetukea ja toimia kouluttajana. Erilaisten ompelu- ja myyntitapahtumien järjestäminen sekä osallistuminen messuille kuuluu työnkuvaan.

Etsimme henkilöä, jolla on vahva osaaminen ompelualalta sekä kokemusta myyntityöstä. Sinulla on tekstiili- tai kaupallisen alan koulutus. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt nopeasti ja omatoimisesti omaksumaan uusia asioita. Asenteeltasi olet positiivinen ulospäin suuntautunut tiimipelaaja, joka ottaa vastuun omasta työstään. Tiiviin kansainvälisen yhteistyön vuoksi englanninkielen taito on välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ompelualan keskiössä alan parhaiden tuotemerkkien parissa sekä mahdollisuuden työskennellä pienessä ja joustavassa tiimissä monipuolisten työtehtävien parissa. Saat myös käyttöösi myyntityön luontaisedut. Työtehtävä on vakituinen ja se edellyttää matkustusvalmiutta.

Jätä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.8.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Irene Hägerström perjantaina 3.8.2018 klo 11-13 ja tiistaina 7.8.2018 klo 9-11 tai s-postilla irene.hagerstrom@europe.svpworldwide.com.