(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen Team Manager Sharperille
Sharper

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

Sharper on erikoistunut vaativampien asiantuntija-, päällikkö-, ja PK-yritysten johtotehtävien henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Tyypillisiä rekrytointejamme ovat erilaiset vaativat esimies- ja asiantuntijaroolit, kuten IT-, talous- sekä henkilöstöhallinnon ja teknisten alojen ammattilaiset. Usein tehtäviin liittyy projekti-, tulos- tai esimiesvastuuta. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen suurimpien henkilöstöpalvelualan yritysten joukkoon. Toimeksiantojemme määrän kasvaessa etsimme tiimiimme

MYYNNILLISTÄ SHARPER TEAM MANAGERIA

Työstä
Sharper on tiimi kokeneita rekrytointikonsultteja, jotka uskovat itseohjautuvuuteen ja yhdessä tekemiseen. Tiimi vastaa yhdessä asiakashankinnasta, asiakkuuksien kehittämisestä, kandidaattien etsinnästä, konsulteista sekä yhteisestä tuloksesta. Sharper Team Managerina pääset myös toteuttamaan palveluprosessin alusta loppuun. Unelmiemme Sharper Team Manager omaa myynnillistä taustaa BtoB palveluista ja hänellä on hyvä liiketoimintaymmärrys. Sharperin Team Manager on henkilö, jolla on suurta intohimoa tehdä asiakastyötä myös itse, yhdessä tiimimme kanssa. Koska Sharper Suomi elää virallisesti toista kasvunsa vuotta Suomessa, on Sharperista kertominen Studentwork Groupin asiakkaille sekä täysin uusille asiakkaille äärimmäisen tärkeää, ja siksi Team Managerilta odotetaankin halua edistää ja kehittää myyntiä. 

Työmme on todella hauskaa, ja se myös näkyy ja kuuluu! Yrityskulttuuri on toimintamme strateginen keskipiste, ja Team Managerin tehtäviin kuuluukin onnistumisia ruokkivan yrityskulttuurin rakentaminen ja varmistaminen. Sharper Team Manager vastaa Sharperin budjetista, tavoitteista ja liiketoiminnan kehittämisen suunnasta.

Sinusta
Sinulla on näyttöä BtoB-myynnin esimiestyön tehtävistä toimialalla, jolla tilanteet muuttuvat nopeastikin. Olet luova ja haluat hyödyntää luovuuttasi työssäsi - liiketoimintamahdollisuuden nähdessäsi tartut siihen kiinni. Sinulla on tahtoa tehdä tulosta, ja kannat vastuuta kaikista Sharper -palvelulupauksen elementeistä; kandidaateista, asiakkaista sekä omasta tiimistäsi. Paineensietokyvystä sekä henkilöstöpalvelualan tuntemuksesta on varmasti tehtävässä hyötyä. Esimieskokemus tai muu vastaava johtamiskokemus on tärkeää Sharper Team Managerin työssä onnistumiseksi. Etsimme Manageria, joka ei johda vain numeroita ja asioita, vaan ihmisiä, jotka loistaessaan voivat yltää ihan mihin vain! Tehtävässä menestyminen edellyttää sitoutumista, sinnikkyyttä, rohkeutta ja kovaa työtä. 

Tärkeimmät asiat, joihin kiinnitämme huomiota Sharper Team Managerin löytämisessä, ovat sinun intohimosi ja asenteesi; se, mitä tavoittelet, mihin suuntaan olet urallasi menossa ja mitkä asiat motivoivat sinua ammatillisessa kasvussa.

Toivoisimme, että Sharper Team Managerilla olisi:

  • Kokemusta BtoB-palveluliiketoiminnasta, BtoB-myynnistä ja/tai asiakkuuksien kehittämisestä
  • Esimieskokemusta 
  • Kokemusta tiimin ja liiketoiminnan rakentamisesta, ohjaamisesta ja kehittämisestä
  • Kasvuyrittäjähenkistä otetta työntekoon. Työssä onnistuminen edellyttää kovaa draivia, innovatiivisuutta ja can do-henkeä. Saat virtaa muutoksista, kykenet saamaan muut mukaan muutokseen ja osaat katsoa asioita laajemmalla perspektiivillä.
  • Soveltuvia korkeakouluopintoja sekä sujuva englanninkielen taito 


Tämän me lupaamme sinulle
Meille on tärkeää, että työntekijämme kokevat merkityksellisyyttä tekemässään työssä. Työ itsessään on jo merkityksellistä, mutta sitä ja henkilökohtaista kehittymistäsi tukeaksemme tarjoamme sinulle ammatillisia kehittymismahdollisuuksia ja näyttöjen myötä myös urakehityspolkuja. Esimiehenä sinulla on tukenasi monen alan asiantuntijoita ja saat aina tukea sitä tarvitessasi. Haluamme tukea työn ja perhe-elämän tai vapaa-ajan sulavaa yhteensovittamista. Meille on tärkeää, että juhlimme saavutuksiamme ja voimme kokea työn vastapainona yhdessä rennon juhlavia hetkiä. Tätä tukeaksemme järjestämme vuosittain useampia yhteisiä kohtaamisia kollegoidemme kanssa vuosikokouksen ja kick-offien merkeissä. 

Olemmeko match?
Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Jos haluat liittyä osaksi huipputiimiä, lähetäthän hakemuksesi suosittelijoineen mahdollisimman pian, viimeistään 3.6.2018. Työ alkaa elokuussa 2018. Helsingin toimistomme sijaitsee Kampin Autotalossa kattojen yllä. 

Hakuprosessi:

  • Viimeinen hakupäivä 3.6.2018 – hakemuksia käsitellään jo hakuaikana
  • Haastatteluja tehdään kesäkuun aikana ja valinta tehdään heti, kun sopiva kandidaatti löytyy
  • Aloitus elokuussa 2018


Lisätietoja tehtävästä antaa People & Talent Manager Anri Helokangas torstaina 17.5. klo 14.30-16, torstaina 24.5. klo 9-10 sekä tiistaina 29.5. klo 8-9. Anrin tavoitat puhelimitse, p. 044 218 4381. Voit tarvittaessa kysyä tehtävästä myös sähköpostitse anri.helokangas(at)studentwork.com.