Myynnillinen rekrytointikonsultti Academic Workille
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2021
Merkityksellinen työ, mielenkiintoisia asiakkuuksia, monipuoliset työsuhde-edut ja ainutlaatuisen upea työyhteisö - rekrytointikonsulttinamme saat kaiken tämän ja vieläkin enemmän! Jos olet valmis ottamaan vastuuta, olet myyntihenkinen ja etsit tavoitteellista työtä, jossa oma panoksesi näkyy suoraan tilipussissasi, olet oikeassa paikassa.
KUVAUS
Rekrytointi Academic Workilla on asiantuntevaa, tuloshakuista ja nopeatempoista. Päivä sisältää lukemattomia neuvotteluja niin asiakkaiden, kandidaattien kuin kollegoidenkin kanssa. Työhön tarjotaan kattava perehdytys, mutta vastuuta annetaan paljon ja opittuja asioita pääsee heti soveltamaan käytäntöön., näin nykyiset rekrytointikonsulttimme kuvailevat työtään.

Academic Work on henkilöstöpalvelualan yritys, mikä tarkoittaa, että ratkomme asiakasyritystemme resursointihaasteita rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluidemme voimalla. Rekrytointikonsulttinamme olet avainasemassa, sillä sinä olet linkki asiakkaan ja nuoren ammattilaisen välillä. Luot uria uran alkuvaiheen korkeakoulutetuille nuorille ammattilaisille etsimällä ja yhdistämällä parhaan mahdollisen tekijän asiakasyrityksemme tarpeisiin.
TYÖNKUVA

* Rekrytointi: Vastuullasi on rekrytointiprosessin toteuttaminen alusta loppuun saakka. Luot vaatimusprofiilin yhteistyössä asiakkaan kanssa, seulot hakijoita, haastattelet ja esittelet potentiaalisimmat hakijat asiakkaalle. Työskentelet eri rekrytointien parissa IT:stä tekniikkaan, talouteen, markkinointiin ja myyntiin. Suunnittelet ja toteutat itse omat rekrytointiprosessisi.
* Asiakassuhteet: Olet yhteyshenkilö asiakasyrityksen ja Academic Workin välillä. Kehität yhdessä Account Managereidemme kanssa asiakassuhteita, ja kasvatat yhteistyötä asiakasyritysten kanssa uudelle tasolle. Viikoittaiset asiakastapaamiset sekä lisämyynti kuuluvat olennaisena osana työnkuvaasi.
* Henkilöstövastuu ja johtaminen: Toimit vuokratyösuhteessa toimivien työntekijöiden hallinnollisena esimiehenä huolehtien mm. työsopimukseen ja palkkahallintoon liittyvistä asioista, sekä vastaat suhteen kehittymisestä säännöllisten tapaamisten avulla.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Rekrytointikonsulttina menestyminen edellyttää rohkeutta heittäytyä ja tarttua toimeen erilaisissa tilanteissa. Työ on ihmisläheistä niin asiakkaita kuin hakijoita kohtaan, minkä takia sosiaaliset taidot ovat elintärkeät loistaaksesi roolissa. Olemme tavoiteorientoitunut porukka ja panostamme paljon asiakkuuksien kehittämiseen ja lisämyyntiin. Siksi toivomme, että kovat tavoitteet saavat motivaatiosi kohoamaan ja pusket pitkäjänteisesti kohti huipputuloksia. Usean eri asiakkuuden ja rekrytointiprosessin samanaikainen hallinta vaatii järjestelmällistä työotetta. Jämäkkä ja ratkaisukeskeinen ote on suureksi avuksi vauhdikkaassa työympäristössämme.

Hakijalta odotamme:


* Korkeakoulututkinto (tai olet valmistumassa viimeistään keväällä 2021)
* Aiempaa työkokemusta tavoitteellisesta myyntityöstä, asiakaspalvelutehtävistä tai toimistotyöstä.
* Erinomaiset kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi
* B-ajokortti


Lisätietoa


* Aloitus: Elokuu 2021
* Vakituinen työsopimus, toimistotyöajat
* Sijainti: Keilaranta, Espoo
* Palkka: Pohja + provisio + bonukset
* Yhteyshenkilöt: People & Performance Partner Annika Ollila & Anna Alppinen
* Viimeinen hakupäivä: 23.5.2021


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme heti tehtävään soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Älä odota viimeiseen hakupäivään, sillä käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja teemme haastatteluita jo haun aikana. Prosessi alkaa rekrytointitesteillä, jotka saat sähköpostiisi. Testejä seuraa lyhyt puhelinhaastattelu sekä henkilökohtainen haastattelu (Teamsin välityksellä). Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Olemme korkeakoulutettuihin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisistamme huolehtiminen. Arvomme Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin. Tutustu uniikkiin kulttuuriimme syvemmin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1438508
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo