(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen rekrytointikonsultti Academic Workille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Jos olet valmis ottamaan vastuuta, olet myyntihenkinen ja etsit tavoitteellista työtä, jossa oma panoksesi näkyy suoraan tilipussissasi, olet oikeassa paikassa! Tämän lisäksi rooli tarjoaa mielenkiintoisia asiakkuuksia, monipuoliset työsuhde-edut ja ainutlaatuisen upean työyhteisön - rekrytointikonsulttinamme saat kaiken tämän ja vieläkin enemmän!
KUVAUS
Työssäni pääsen tekemään yhteistyötä asiakkaiden ja meidän myyjien kanssa. Tässä roolissa pääsee oppimaan kattavasti henkilöstöpalvelualasta ja se sopii hyvin myynnilliselle, tavoitteelliselle ja kilpailuhenkiselle henkilölle, joka haluaa vaikuttaa palkkaansa ja työskennellä projektiluontoisessa työssä. Omasta tavoitteellisuudesta ja tuloksiin pääsemisestä palkitaan rahallisesti, mikä on itselleni hyvin motivoivaa. Tässä tehtävässä voin olla mukana avaamassa ovia työelämään ja luomassa uusia työpaikkoja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Roolin kehittyessä pääsen työskentelemään yhä syvemmin asiakkaiden strategisena kumppanina ja hallitsemaan rekrytointiprosesseja kokonaisvaltaisesti. Energia, mikä kollegoista tarttuu töihin tullessa, saa hymyn huulille. Monessa työpaikassa olen saanut työkavereita, täällä olen saanut ystäviä. Näin työtään kuvailee rekrytointikonsultti Matti Lehtinen.

Academic Work on vahvaa kasvua tekevä myyntiorganisaatio ja laajennamme rekrytointitiimejämme entisestään. Toimimme henkilöstöpalvelualalla, mikä tarkoittaa, että ratkomme asiakasyritystemme resursointihaasteita rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluidemme voimalla. Rekrytointikonsulttinamme olet avainasemassa, sillä sinä olet linkki asiakasyrityksen ja nuoren ammattilaisen välillä. Luot uria uran alkuvaiheen korkeakoulutetuille nuorille ammattilaisille etsimällä ja yhdistämällä parhaan mahdollisen tekijän asiakasyrityksemme tarpeisiin.

Tarjoamme


* Ainutlaatuisen upean työkulttuurin ja sitoutuneet työkaverit: arvomme Show Heart, Share Energy ja Beat Yesterday näkyvät kaikessa tekemisessämme päivittäin. Toisistamme huolehtiminen, huumori ja kunnianhimo ovat menestyksemme kulmakiviä.
* Selkeät tavoitteet, mittarit ja tulokset omalle tekemisellesi: meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta.
* Palkitsevan palkkamallin: tarjoamme alan keskimääräistä palkkausta paremman ansiotason. Hyvin tehty työ heijastuu suoraan tilipussiisi.
* Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen kehittymiselle: jokainen rekrytointikonsulttimme on mukana Career Steps -ohjelmassa, jota kautta varmistamme rekrytoijiemme ammatillisen kehittymisen sekä osaamisen palkitsemisen.
* Erinomaiset uramahdollisuudet: kovan kasvumme ansiosta tarjoamme hyvät mahdollisuudet edetä esimerkiksi esimiesrooliin.
* Monipuoliset henkilöstöedut: tarjoamme muun muassa ylimääräisen palkallisen lisälomaviikon vuosittain, wellness-keskuksen maksutta käyttöösi, lounas- ja virike-edun sekä erilaisia tapahtumia ja konferenssimatkoja upeiden kollegoidesi kanssa.
* Merkityksellisen työn: sinun työsi tuo töitä nuorille ammattilaisille, mistä kielii 3000 allekirjoitettua työsopimusta viime vuonna.

TYÖNKUVA

* Rekrytointiprosessien koordinointi: vastuullasi on rekrytointiprosessin toteuttaminen alusta loppuun saakka. Luot haettavan henkilön profiilin yhteistyössä asiakkaan kanssa. Etsit ja kontaktoit sopivia hakijoita eri kanavia hyödyntäen, seulot hakijoita, haastattelet ja esittelet potentiaalisimmat hakijat asiakkaalle. Työskentelet eri rekrytointien parissa IT:stä tekniikkaan, talouteen, markkinointiin ja myyntiin. Suunnittelet ja toteutat itse omat rekrytointiprosessisi.
* Asiakassuhteet ja tiivis yhteistyö Account Managereidemme kanssa: Olet yhteyshenkilö asiakasyrityksen ja Academic Workin välillä rekrytointiprosessin aikana ja vuokratyösuhteessa toimivien työntekijöiden työsuhteen aikana. Kehität yhdessä Account Managereidemme kanssa asiakassuhteita ja kasvatat yhteistyötä asiakasyritysten kanssa uudelle tasolle. Viikoittaiset asiakastapaamiset sekä lisämyynti kuuluvat olennaisena osana työnkuvaasi.
* Henkilöstövastuu ja johtaminen: Toimit vuokratyösuhteessa toimivien työntekijöiden hallinnollisena esimiehenä huolehtien muun muassa työsopimukseen ja työsuhteeseen sekä palkkahallintoon liittyvistä asioista.


Rekrytointikonsulttina menestyminen edellyttää rohkeutta heittäytyä ja tarttua toimeen erilaisissa tilanteissa. Työ on ihmisläheistä niin asiakkaita kuin hakijoita kohtaan, minkä takia sosiaaliset taidot ovat tärkeät loistaaksesi roolissa. Olemme tavoiteorientoitunut porukka ja panostamme paljon asiakkuuksien kehittämiseen ja lisämyyntiin. Siksi toivomme, että kovat tavoitteet saavat motivaatiosi kohoamaan ja pusket pitkäjänteisesti kohti huipputuloksia. Usean eri asiakkuuden ja rekrytointiprosessin samanaikainen hallinta vaatii erinomaisia priorisointitaitoja. Jämäkkä ja ratkaisukeskeinen ote on suureksi avuksi vauhdikkaassa työympäristössämme.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Korkeakoulututkinto (tai olet opintojen lopussa, juuri valmistumassa)
* Työkokemusta asiakaspalvelutyöstä. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus tavoitteellisesta myyntityöstä.
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
* B-ajokortti


Muuta tietoa


* Aloitus: 13.01.2020
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Keilaranta 4 tai Keilaranta 5, Espoo
* Palkka: Pohja + provisio + bonukset
* Yhteyshenkilöt: Talent Acquisition Managerit Alina Kurppa ja Emmi Matvejeff
* Julkaisupäivämäärä: 21.10.2019


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Hakuprosessimme on jatkuva, joten käsittelemme hakemuksia ja teemme haastatteluita jatkuvasti. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisistamme huolehtiminen. Arvomme Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin. Tutustu uniikkiin kulttuuriimme syvemmin.

Olemme nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kasvumme on päätähuimaavaa ja tavoitteemme on vuoteen 2022 mennessä nostaa liikevaihtomme sataan miljoonaan euroon. Suunta on oikea, sillä viime vuonna liikevaihtomme kasvoi upeat 48 % ja nykyään meitä AW-laisia on Suomessa jo yli 180.