(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen projektipäällikkö
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Myynnillinen projektipäällikkö: Tule kanssamme auttamaan yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan!  

Etsimme nyt kahta projektipäällikköä Sarasen East -tiimiin – yhtä Jyväskylään ja toista Kuopioon – palvelemaan alueiden yrityksiä ja tekemään rohkeasti merkityksellistä työtä. 

Saranen – merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen parissa 

Olemme Suomen johtava rekrytointikoulutus- ja urapalveluyritys. Autoimme viime vuonna rekrytointiohjelmiemme kautta yli 700 osaajaa uusiin töihin. Koulutamme yhdessä kumppaniemme kanssa uusia tekijöitä rekrytoitaviksi aloille, joilla vallitsee pula osaajista. Lisäksi autamme yrityksiä muutostilanteissa ja täsmäkoulutamme sekä valmennamme irtisanottuja henkilöitä nopeasti uusiin töihin. 

Toimimme asiakkaidemme lähtökohdista ja teemme tiivistä yhteistyötä merkittävien kumppaniemme kanssa, joita ovat mm. Google, Microsoft, Salesforce, Neogames, Ohjelmisto- ja e-business Ry, Healthtech Finland, Tietoturvaklusteri ja työhallinnon eri toimijat.   

Etsimme nyt tiimiimme kahta uutta myynnillistä projektipäällikköä!

Rekrytoivien koulutusohjelmiemme projektipäällikkönä kartoitat yritysten osaamistarpeita, esiarvioit ja haastattelet hakijoita sekä yhdistät soveltuvat osaajat ja kasvavat yritykset. Toimit tiiviisti yhteistyössä työnantajien, uutta uraa etsivien asiantuntijoiden ja työhallinnon eri toimijoiden kanssa.  

Tässä työssä menestyt, jos: 

  • sinulla on kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja keskustella yrityspäättäjien kanssa, 
  • sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen työote sekä vahvat projektinhallintataidot, 
  • olet kiinnostunut digi- ja teknologiaratkaisuista sekä  
  • haluat auttaa yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan.  

Yllä mainittujen taitojen lisäksi myynti- tai IT-alan - tai rekrytointikentän tuntemuksesta on etua. Lisäksi iso etu on ymmärrys ja kiinnostus kumppaniemme toimialoihin ja teknologioihin. Sydämesi sykkii alueelliselle liiketoiminnalle. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. 

Me tarjoamme sinulle:  

  • Palvelut, joita on palkitsevaa toteuttaa. 
  • Merkityksellisen työn, jossa näet päivittäin, että tekemiselläsi on ihmisten ja yritysten kertomuksissa ratkaiseva vaikutus. 
  • Kannustavan ja työhön intohimolla suhtautuvan työyhteisön, josta saat tukea ja apua menestymiseen. Työyhteisömme on meille kaikki kaikessa ja tämän vuoksi jokainen uusi SC:läinen on meille erityisen arvokas ja tärkeä työyhteisömme jäsen. Kun omalta porukaltamme kysytään, mikä Sarasella työskentelyssä on parasta, ensimmäisenä mainitaan yleensä kollegat ja työyhteisö. 
  • Arkeasi piristämään myös Barona-konsernin ja Bravedon muut hienot työntekijät.  

Tehtävä on määräaikainen, jatkuen vuoden 2021 loppuun asti. 

Jos tahdot kasvaa kanssamme ja tehdä merkityksellistä työtä, tahdomme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! 

Kiinnostuitko? 

Hienoa! Jätä meille CV:si ja vapaamuotoinen hakemus itsestäsi! Kerro, minkälaisesta työstä ja työyhteisöstä sytyt, miten kokemuksesi vastaa työtehtävän vaatimuksia ja mitä muuta osaamista toisit mukanasi työyhteisöömme. Mainitsethan myös, kumman paikkakunnan tehtävästä olet kiinnostunut. 

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 15.10.2020! Käymme hakemuksia läpi jo niiden saapuessa.  

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Jyväskylän osalta Lassi Makkonen (Project Manager), puh. 050 528 3848. Parhaiten tavoitat Lassin keskiviikkona 7.10. klo 13–15, perjantaina 9.10. klo 12–14 sekä keskiviikkona 14.10. klo 13–15. 

Kuopion paikan osalta lisätietoja antaa Johanna Vartiainen (Project Manager), puh. 050 466 1838. Parhaiten tavoitat Johannan tiistaina 6.10. klo 13–15, torstaina 8.10. klo 13–15 ja tiistaina 13.10. klo 13–15.