Myynnillinen projektipäällikkö
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

SoteDigi Oy on valtion omistama kehitysyhtiö, joka kehittää ja tukee kansallisia digitaalisia ratkaisuja monialaisen julkisen hallinnon tarpeisiin.

Haemme nyt KAHTA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme asiantuntijapalveluihimme kahta kokenutta ja ammattitaitoista myynnillistä projektipäällikköä suunnittelemaan ja toteuttamaan SoteDigin Sähköisen asioinnin tukipalvelun hanketta yhteistyössä Digi- ja väestötietoviraston (DVV) kanssa. SoteDigi edistää DVV:n asiakasorganisaatioiden asiakaspalvelun ja toiminnan digitalisointia sekä nopeuttaa DVV:n Suomi.fi-palveluiden käytön yleistymistä kansallisen palveluarkkitehtuurin mukaisesti. Hanke on osa Valtiovarainministeriön ICT-muutosohjelmaa. Hanke on käynnissä ja tämän hetken sopimuksen mukaan päättyy 31.12.2021.

Tehtäviisi kuuluu yhdessä asiakkaan kanssa tehdyn projektisuunnitelman toteuttamista. Olet aktiivisesti yhteydessä sidosryhmiin ja koordinoit Suomi.fi-palveluiden tietoisuuden lisäämistä, joka johtaa konkreettisiin käyttöönottoihin. Edistymistä raportoidaan eri sidosryhmille säännöllisesti.  

Odotamme sinulta hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja sekä projektinhallinnan menetelmien tuntemusta. ITIL-tuntemus ja sen käytännön kokemus katsotaan tehtävässä eduksi. Aikaisempi kokemus projektien läpiviennistä ja toimittajahallinnasta kehittämishankkeissa, hyvä ICT-tuntemus sekä itsenäinen ja tavoitteellinen tapa toimia ovat onnistumisen edellytyksiä. Aiempi tuntemus Suomi.fi-palveluista, julkishallinnon organisaatioista, erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon prosesseista ja toimintatavoista sekä siellä käytetyistä järjestelmistä lasketaan eduksi. Arvostamme myös hyvää organisointi- ja verkostoitumiskykyä sekä joustavaa työotetta.

Itsenäinen ja vastuullinen työ edellyttää hyvää oman työn johtamistaitoa ja järjestelmällisyyttä. Olemme vahvassa kasvussa ja siksi on tärkeää, että suoriudut laadukkaasti ja sovituissa aikataulussa myös nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä. Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa. Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta toimintaa, uusia palveluja ja myös uutta työyhteisöä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn. Työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden osaamisesi edelleen kehittämiseen, viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja osaavan työyhteisön tuen. Pääset työskentelemään motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa osana Suomessa meneillään olevaa digitalisaation edistämistä. Tarjoamme myös kilpailukykyiset edut. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kallion Kuntatalossa, mutta työskentelemme myös etätöissä kotikonttoreilla ympäri Suomea.

Jos koet tehtävän kiinnostavaksi, lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen alla olevasta linkistä viimeistään su 31.5.2020. Alamme käsitellä hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtäviä täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotantojohtaja Marko Laine p. 050 485 0533 ja palvelupäällikkö Anu Lehtonen p. 050 464 5463

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot