(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen Projektipäällikkö
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Hoi myynnistä innostuva projektipäällikkö: tarvitsemme sinua!

 

Saranen – Merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen parissa

Saranen on olemassa uudistaakseen monialaisesti yritysten osaamista ja näin vauhdittamassa digitalisaatiota rekrytoimalla ja kouluttamalla uusia osaajia positioihin, joihin valmiita osaajia ei löydy. Osaajapulan jarruttaessa asiakkaidemme kasvua, tarvitsemme lisää käsipareja joukkueeseemme murtamaan jäätä uusiin asiakkuuksiin ja pitämään huolta olemassa olevista asiakkaistamme. Palvelumme ovat merkityksellisiä ja ajankohtaisia, ja edustammekin niitä ylpeydellä.

Saranen on reilun 80 hengen huippuporukka täynnä myynnin, rekrytoinnin ja urapalveluiden asiantuntijoita. Vaalimme kulttuuriamme, jossa työtämme ohjaavat arvomme: ilo, rohkeus, vaikuttavuus ja luotettavuus. Olemme tavoitteellisia ja sosiaalisia tiimipelaajia, joille joukkueen suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutukset. Asiakkaidemme, niin yritysten kuin yksilöidenkin, haasteiden ratkaisuhalu on toimintamme lähtökohta ja toivomme, että myös sinua motivoi työn aito merkityksellisyys.

Sarasen kumppaneita ovat työhallinnon ohella Suomen suurimmat yritykset ja mm. Google, Microsoft, Salesforce, Ohjelmisto- ja eBusiness ry, Pelinkehittäjät ry, sekä Healthtech Finland.  Toimimme Suomessa maan laajuisesti seitsemästä toimistostamme käsin. Ruotsissa aloitimme ensimmäiset projektimme tänä keväänä.

 

Työtehtävistäsi

Etsimme nyt sinua, jolla tahtoa ja taitoa hanskata sitä kuuluisaa ”suurta kuvaa”. Pystyt toimimaan luontevasti ja vakuuttavasti asiakasrajapinnassa sekä sidosryhmiemme parissa. Projektipäällikön työssä pääset toteuttamaan rekrytoivia koulutusohjelmia. Työssäsi ratkaiset yritysten osaajatarpeita, autat asiakasta tekemään onnistuneita osaajavalintoja ja viet projektit tavoitteellisesti kohti maalia. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia, sillä pääset tekemisiin yritysten lisäksi myös työnhakijoiden, työhallinnon ja kouluttajakumppaniemme kanssa.

Sinun ei tarvitse olla täysin valmis liittyessäsi tiimiimme, tulevat kollegasi tukevat kasvuasi tehtävään. Tietyistä asioista emme kuitenkaan tingi ja näitä ovat: tahto tehdä merkityksellistä työtä, nöyryys yhdistettynä kunnianhimoon ja halu viedä projektit laadukkaasti maaliin.

Viihdyt Projektipäällikön roolissa varmasti, jos sinulla on

  • vahvaa myynnillistä asennetta
  • asiakaslähtöinen mindset eli kykyä tunnistaa, ja kartoittaa, yritysasiakkaidemme osaajatarpeita
  • kykyä, ja tarvittaessa myös sitkeyttä, löytää oikeat hakijat yritysten tarpeisiin
  • projektiosaamisen prinsiipit hallussa
  • hyvä pelisilmä ja systemaattinen työskentelyote

Onko sinulla tekninen tausta joko koulutuksen tai työhistorian kautta? Jos vastasit ”kyllä” niin tahdomme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Tehtävä on aluksi määräaikainen, jatkuen vuoden 2020 loppuun. Toimistomme sijaitsee Turun ytimessä Yliopistonkadulla ja arkeasi piristävät myös Bravedon muut työntekijät.

Hyppää mukaamme vauhdittamaan meidän ja muiden kasvua – omaa kasvukäyrääsi unohtamatta! Toivottu aloitusaika on elokuussa.

 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä meille profiilisi linkin kautta: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=324

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 26.6. mennessä!

 

Kysymyksiä?

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaan niihin mielelläni soittoaikoina:

Reetta Vuorinen, 040 073 6469, ma 17.6. klo 14-15 tai ke 20.6. klo 10-11.