(Poistunut julkaisusta)

MYYNNILLINEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Balentor

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Muutos ja tulokset tehdään arjessa, ei luokkahuoneessa. Pureutumalla asiakasodotuksiin, yrityksen nykytilaan sekä henkilöstön kyvykkyyksiin löydämme muutoksen tärkeimmät vaikutustekijät kehittämisen tueksi. Myynnillisenä projektipäällikkönä tehtävänäsi on tukea projektitiimiä yhdistämään analytiikka ja kehittäminen osaksi arjen toimintaan sekä toimia asiakkaan tukena muutosten toimeenpanossa. Jos olet myyntiorientoitunut, intohimoinen organisoija ja nautit auttaessasi tiimiläisia ja asiakasta saavuttamaan asetetut tavoitteet, tulet varmasti menestymään ja viihtymään meillä.

MITÄ TYÖTEHTÄVÄSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Myynnillisenä projektipäällikkönä myyt, suunnittelet ja hallinnoit asiakkaille toteutettavia kehitysprojekteja sekä vastaat siitä, että käytännön asiat toimivat saumattomasti ja asiakasprojekteille asetetut tavoitteet toteutuvat. Kehitysprojektien onnistunut toteutus vaatii ymmärrystä asiakkaan kehitystarpeista sekä asetettujen tavoitteiden seurantaa ja mittausta, joten projektipäällikkönä tehtävänäsi on lisäksi myydä ja toteuttaa asiakkaan tarpeista lähtöisin olevia tutkimuksia ja vaikuttavuuden mittauksia.

MIKSI MEILLÄ VIIHDYTÄÄN?

Balentorilla pääset syventämään ammattitaitoasi työskentelemällä muutoksen ja kehityksen kovimpien osaajien ympäröimänä. Lisäksi pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa sekä aidosti haastamaan ja kehittämään omaa osaamistasi vaativissa asiakasprojekteissa.

Inspiroivien kollegoiden ja mahtavien asiakkaiden lisäksi palkkamallimme on rakennettu palkitsemaan onnistumisista. Meillä ei ole kattoa palkan suhteen ja tästä johtuen pystyt omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi vaikuttamaan palkkapussisi kokoon. Työaikaa meillä balentorilaisilla ei myöskään ole, vaan saamme täyden vapauden hallinnoida omaa ajankäyttöämme ja kalenteriamme – asiakkaan ehdoilla tietenkin.

Nettisivuillamme kerromme tarkemmin, keitä me olemme ja millainen Balentor on työnantajana.

SINULTA ME ODOTAMME

Me balentorilaiset olemme itseohjautuva ja asiakkaan auttamiselle omistautunut porukka. Me haluamme olla vaikuttavin kehityskumppani asiakkaillemme ja tätä odotamme myös sinulta. Me tarjoamme sinulle välineet ja työkalut asiakkaan auttamiseen, ja vastineeksi odotamme sinulta itseohjautuvaa otetta näiden hyödyntämiseen ja kehittämiseen entistä vaikuttavampien tulosten aikaansaamiseksi asiakkaalla.

Jotta menestyt työtehtävässäsi, edellyttää se sinulta:

  • avointa ja palvelualtista asennetta
  • kykyä ja halua myydä kehittämisratkaisuja asiakkaille
  • erinomaisia organisointitaitoja, tarkkuutta sekä analyyttisyyttä
  • paloa jatkuvaan kehittämiseen sekä ongelmanratkaisuun
  • pelisilmää kokonaisuudelle – ajattelet asioita aina kokonaisuuden kautta
  • itseohjautuvaa ja aloitteellista työskentelytapaa
  • kokemusta projektien tuloksellisesta läpiviennistä

HAKEMINEN

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 30.4.2018 mennessä osoitteeseen huippuvalmentajat@balentor.fi. Aloitamme haastattelut mahdollisimman pikaisesti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työn aloitus: sopimuksen mukaan

Työn sijainti: Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki

KYSYMYKSET JA LISÄTIEDOT:

Milla Hämäläinen, projektipäällikkö ja kehitysasiantuntija, milla.hamalainen@balentor.fi tai puhelimitse 050 574 2800

Anne Mero, operatiivinen johtaja, anne.mero@balentor.fi tai puhelimitse 040 417 4247