(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen projektipäällikkö - rakennusala
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

MYYNNILLINEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ – rakennusala

Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt tähän pelastustyöhön tuloshakuista osaajaa Joensuun talousalueelle.

Millainen sinä olet?

Tunnetko rakennusalan vaikuttajia alueeltasi? Onko myyntikokemuksesi vahva? Oletko avoin uusille myynnillisille haasteille? Jos tunnistat itsesi, meillä voisi olla sinulle sopiva tehtävä.

Mitä etsimme?

Haemme aktiivista ja myynnillistä osaajaa, jolla on rakennusalan taustaa. Jos tunnet alueesi rakennuttajia, rakennusliikeitä, arkkitehtejä ja suunnittelijoita edes jonkin verran, on siitä apua työssä. Toivomme, että sinulla on alaan liittyvää kokemusta sekä mahdollisesti jopa omakohtaista perehtyneisyyttä korjaus- ja uudisrakentamiseen tekijän tai tilaajan roolissa. Korostamme kuitenkin, että tämä on etu, ei välttämättömyys.

Odotamme sinulta taitoa keskustella sekä rakennusalan ammattilaisten että arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. Olet myynnillinen mutta palveleva ja kykenet aina löytämään ratkaisun asiakkaan tarpeisiin sekä tukemaan häntä omassa liiketoiminnassaan.

Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta sitä tärkeämpää on persoonasi ja kokemuksesi. Työssä tarvitset kuitenkin ehdottomasti kykyä liikkua aktiivisesti alueesi asiakkuuksissa

Mitä projektipäällikön työ sisältää?

Tehtävänäsi on vastata Joensuun alueen ammattiasiakasmyynnistä sekä suunnittelija- ja arkkitehtiyhteistyöstä. Tarvittaessa tuet myös vastavuoroisesti kollegoidesi kaupantekoa Kuopion ja Jyväskylän seudulla. Toimit tiiviissä yhteistyössä Joensuun-myymälämme henkilöstön kanssa, ja alueesi työpäällikkö on apunasi rakennusalan ammattiasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Työn painopiste on ammattiasiakasmyynnissä. Ylläpidät, rakennat ja kehität asiakassuhteita alueesi rakennusalan toimijoihin ja myyt heille erinomaista palvelukonseptiamme, jonka opetamme sinulle. Rakennuttajien ja rakentajien lisäksi sinun pitää luoda hyvät verkostot alueesi suunnittelijoihin ja arkkitehteihin. Esimiehesi on alueen myyntipäällikkö, joka tekee samaa työtä kuin sinä, mutta on myös sinun ja koko alueen henkilöstön esimies.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme tehtävän, jossa riittää myönteisiä haasteita sekä mahdollisuuksia, joista voit vain uneksia, mutta jotka toteutat omalla aktiivisuudellasi sekä myyntitaidoillasi. Työkavereiksesi saat hienoja tyyppejä, jotka ovat alan ammattilaisia. Yrityksemme kehittää ja kehittyy koko ajan, ja myös sinä itse olet avainroolissa kehittämässä ja kehittymässä. Palkitsemme sinut hyvällä, kiinteällä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ti 19.2. ja ti 26.2. klo 8–9. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi to 28.2. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!