(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen Projektipäällikkö – ME-Perustukset Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

ME-Perustukset Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen yritys, joka on erikoistunut perustusten ja muiden pohjatöiden tekemiseen. Vuoden 2018 liikevaihtomme oli 20M€ ja työllistämme noin 130 henkilöä. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Nurmijärvellä, betonielementtitehtaamme on Lehtimäellä, toimintamme kattaa lähes koko Suomen alueen. Asiakkaitamme ovat sekä pientalorakentajat, talotehtaat että rakennusliikkeet. Hoidamme urakat omalla ammattitaitoisella henkilöstöllä.

Haemme nelihenkiseen myyntitiimiimme myynnillistä projektipäällikköä. Projektipäällikkö hoitaa urakoiden myymisen, sekä vetää projektit maaliin yhdessä työnjohtomme kanssa. Olet siis projekteissa mukana alkuvaiheesta aina luovutukseen asti. Asiakkaitasi ovat pääosin rakennusliikkeet. Sinulla täytyy olla vahva rakennustekninen tietämys (erityisesti perustus- ja pohjatöistä) sekä aikaisempaa myyntikokemusta. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

TYÖTEHTÄVÄ: Myynnillinen Projektipäällikkö
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

- Vahvaa rakentamisen tuntemista (betoni- ja perustustyöt), alan koulutus katsotaan eduksi.
- Myynnillistä taustaa ja vahvaa myyntiosaamista.
- Hyvää yleistä IT-osaamista (kuvia ei tarvitse itse piirtää, suunnittelijat hoitavat ne).
- Hyviä organisointitaitoja sekä kykyä kantaa vastuuta.

MITÄ TARJOAMME:

- Valmista asiakaspintaa, pääset myös tekemään uusasiakashankintaa.
- Alussa hyvän perehdytyksen sekä työhön että tuotteisiin.
- Vakituisen työpaikan, joustavan aloituksen aikataulusi mukaisesti.
- Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkamallin.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää "Hae paikkaa" -linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 22.12.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958.