(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen projektipäällikkö digimarkkinoinnin ja terveysteknologian rekrytointeihin
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Myynnistä ja asiakkaista innostuva rekrytoinnin osaaja: Etsimme sinua!

Nautitko ihmiskohtaamisista? Voisitko saada energiaa ja kicksejä uusien työurien mahdollistamisesta? Käännätkö kinkkisetkin tilanteet voitoksi ja ylitätkö palvelualttiudellasi korkeimmatkin odotukset?

Saranen – Merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen parissa

Saranen on olemassa uudistaakseen yritysten osaamista ja näin vauhdittamassa digitalisaatiota rekrytoimalla ja kouluttamalla uusia osaajia positioihin, joihin valmiita osaajia ei löydy. Osaajapulan jarruttaessa asiakkaidemme kasvua, tarvitsemme lisää käsipareja rekrytoivien koulutusohjelmien ydinjoukkueeseemme kartoittamaan työnantajien osaajatarpeita ja löytämään heille uudet potentiaaliset kyvykkyydet kasvamaan tulevaisuuden työtehtäviin sekä näin rakentamaan Suomen johtavia rekrytoivia koulutusohjelmia. Palvelumme ovat merkityksellisiä ja ajankohtaisia, ja edustammekin niitä ylpeydellä.

Saranen on reilun 80 hengen huippuporukka täynnä myynnin, rekrytoinnin ja uravalmennuksen asiantuntijoita. Vaalimme kulttuuriamme, jossa työtämme ohjaavat arvomme vaikuttavuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo. Olemme tavoitteellisia ja sosiaalisia tiimipelaajia, joille joukkueen suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutukset. Asiakkaidemme, niin yritysten kuin yksilöidenkin, haasteiden ratkaisuhalu on toimintamme lähtökohta ja toivomme, että myös sinua motivoi työn aito merkityksellisyys.

Meidän asiakkaitamme ovat mm. Suomen johtavat digimarkkinointitoimistot ja isoimmat mainostajat sekä terveysteknologia-alan kovimmat menestyjät. Lisäksi olemme kasvattaneet mm. data-analytiikan osaajia lukuisiin suomalaisiin yrityksiin. Tärkeitä kumppaneitamme työhallinnon ohella ovat mm. Google, Microsoft, Salesforce, Ohjelmisto- ja eBusiness ry, Pelinkehittäjät ry sekä Healthtech Finland.  Toimimme Suomessa koko maan laajuisesti seitsemästä toimistostamme käsin.

Työtehtävistäsi

Tärkein taitosi on sinnikäs, ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen työote käydessäsi keskusteluja työantaja-asiakkaidemme kanssa sekä hyvä pelisilmä tunnistaa hakijoidemme potentiaali ja kasvun mahdollisuudet yritysten tarpeisiin nähden. Voit olla rekrytoinnin tai myynnin asiantuntija tai hankkinut kannuksesi aloilta, joilta toteutamme rekrytoivia koulutusohjelmia.

Tiivistetysti odotamme sinulta:

  • Kokemusta myyntityöstä tai muita näyttöjä tuloksellisuudestasi sekä tahtoa työskennellä myynnillisessä roolissa
  • Kiinnostusta tai aikaisempaa osaamista esim. digimarkkinoinnista, terveysteknologiasta tai data-analytiikasta
  • Halua voittaa yhdessä tiimin kanssa
  • Kokemusta projektiluontoisesta työstä ja projektijohtamisesta
  • Halua työskennellä kasvuyrityksen sykkeessä ja rakentaa työyhteisöämme eteenpäin eli ratkaisukeskeistä ajattelutapaa ja kykyä nauttia vauhdista ja vaihtuvista tilanteista

Käytössäsi ovat markkinajohtajan konseptit ja tueksesi saat Sarasella rekrytoivien koulutusohjelmien toteuttamisen kokeneet asiantuntijat. Palveluidemme kilpailukyvystä ja referensseistä pääset muodostamaan mielipiteesi rekrytointiprosessin aikana.

Työporukkamme on meille kaikki kaikessa ja pidämme siitä huolta yhdessäolon, sporttaamisen ja Barona-yhteisön kautta tulevien etuuksien avulla. Meillä luotetaan ja panostetaan ammattilaistemme osaamiseen sekä yhdessä tekemiseen. Saat työssäsi vastuuta sekä vapautta töiden toteuttamiseen ja arkesi tasapainottamiseen.

Liity loistoporukkaan!

Meillä Sarasella työskentelyssä parasta on me saraslaiset itse. Kurkkaa tästä lyhyt video meistä ja liity mukaan jengiin!

Kiinnostuitko? Hyppää mukaamme vauhdittamaan meidän ja muiden kasvua – omaa kasvukäyrääsi unohtamatta! Toivottu aloitusaika on maalis-/huhtikuun aikana.

Hae meille heti! https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=366 Hakuaika jatkuu 23.2.2020 saakka, mutta käymme hakemuksia läpi jo niiden saapuessa ja olemme valmiit valitsemaan sopivan henkilön heti sellaisen löydettyämme. 

Jos kaipaat lisätietoja positiosta, voit soitella Team Manager Sandra Välikoskelle soittoaikoina maanantaina 10.2 klo. 12 – 13 tai perjantaina 14.2 klo. 11 – 12 numeroon 050 354 4015.