(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen projektinhoitaja - Suomen Kuitutekniikka Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Suomen Kuitutekniikka Oy on Oulun alueelta toimiva tietoliikenneverkkoja, heikkovirtajärjestelmiä ja rakennusautomaatiota urakoiva yritys, joka toteuttaa sisäverkkourakat suunnittelusta mittauksiin kokonaispalveluna. 

Asiakkaamme etsii Ouluun uutta kärkimiestä MYYNNILLISEN PROJEKTINHOITAJAN rooliin.  

Tulet olemaan yritysasiakkaiden yhteyshenkilö. Asiakkaina on isännöitsijöitä, sähköurakoitsijoita, linjasaneeraajia ja rakennusliikkeitä. Työkohteet ovat sekä asuin- että liiketilapuolelta. Toiminta-alueesi on Jyväskylä-Oulu-Rovaniemi -akselilla, joten sinulla tulee olla matkustusvalmiutta. Tavoitteenasi on kasvattaa liiketoimintaa ja työllistää sen myötä oma tiimi. Massojen laskenta tarjouslaskennan kuvista omien asiakkaidesi projekteissa on sinulle tuttua hommaa. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta sähkö- tai telepuolelta sen verran, että ymmärrät asiakkaiden porinat.

Mitä odotamme sinulta?

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. sähkö-, av- tai ict-alan korkeakoulututkinto)
  • Kokemusta myynnistä, yhteistyöstä tilaajien kanssa, aikataulutuksesta, laskennasta, kustannusseurannasta, resursoinnista ja työturvallisuudesta.
  • Täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
  • Matkustusvalmiutta

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Mielenkiintoisen paikan kasvavassa ja kannattavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa tulevaisuuden hankkeisiin.
  • Mukavat ja osaavat kollegat.
  • Osaamiseen perustuvan palkkauksen ja mahdollisuuden tulospalkkioon.

TYÖTEHTÄVÄ: Projektinhoitaja

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu, matkustusvalmiutta vaaditaan

TYÖN KESTO: Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.


Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot tapahtuvat Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Lue lisää Värväämöstä tästä linkistä.

Onko Värväämö Agentti jo tuttu? Värväämö Agentti on palvelu, joka etsii kiinnostavimmat työpaikat rakennusalan toimihenkilöille. Ota yhteyttä, kerro uratoiveistasi ja jätä työmahdollisuuksien etsintä meille. Lue lisää tästä linkistä.