(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen palveluneuvoja, kokoaikainen, Kotimaan Energia Oy, Espoo
Kotimaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2020
Haluatko työskennellä vihreän energian parissa? Oletko tavoitteellinen ja rohkea ongelmanratkaisija? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Palveluneuvoja!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Kotimaan Energialle myynnillistä palveluneuvojaa. Roolissa palvelet kuluttaja-asiakkaita päivittäisissä kysymyksissä. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Studentworkin kautta. 

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, tärkeintä meille on halusi ja intosi tehdä töitä korkealla laadulla. Olet kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja sinulla on kyky löytää ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen, sillä tiimin menestys perustuu tyytyväisiin ja sitoutuneisiin asiakkaisiin. Kotimaan Energialla pääset mukaan myynnin valmennusohjelmaan, jossa saat viikoittaista sparrausta tekemiseesi.

Palveluneuvojan tehtävässä pärjäävät ja viihtyyvät henkilöt, joilla on positiivinen asenne myyntityötä kohtaan ja kunnianhimoa kehittyä työssä. Suhtautumisesi haastaviin tilanteisiin on optimistinen ja ratkaisukeskeinen. Tavoitekeskeisyys ja ripaus kilpailuhenkisyyttä kirittävät sinut aina vaan parempiin tuloksiin. Hyvien vuorovaikutustaitojen ansiosta osaat mukautua vaihtuviin tilanteisiin.

Aikaisemmasta työkokemuksesta esimerkiksi call center-ympäristössä on ehdottomasti hyötyä, mutta meillä asenne ratkaisee. Tämän vuoksi rekrytointiprosessimme jatkuu hakemuksen jättämisen jälkeen psykometrisella henkilöarvioinnilla. Lähetämme valituille henkilöille linkin arviointiin sähköpostitse. Testin tekeminen kestää vain 20 minuuttia.

Työpaikka sijaitsee Keilalahdessa, Espoossa. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, alkuvuodesta 2020.

Asiakkaamme Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköä kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Kotimaan Energian tuotevalikoima kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Kotimaan Energialla asiakkaita palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä kollegaa. Kotimaan Energian omistaa Fortum Oyj.

Pääasialliset tehtävät
 • Asiakasyhteydenpito puhelimitse ja sähköpostitse
 • Sopimus- ja lisämyynti nykyisille asiakkaille
 • Laskutuskysymyksiin vastaaminen, sopimusten tekeminen sekä yleinen neuvonta
Odotamme sinulta
 • Tuloshakuisuutta ja asiakaslähtöisyyttä
 • Tarmokkuutta ja oma-aloitteisuutta
 • Neuvottelutaitoja ja myyntihenkisyyttä
 • Erinomaista suomen ja hyvää englannin kielitaitoa
Tarjoamme sinulle
 • Ihanat kollegat ja hyvän työilmapiirin
 • Matalan organisaation, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan
 • Mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen
 • Jatkuvaa valmennusta, sparrausta ja coachausta
 • Mukavat työtilat hyvällä sijainnilla 
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 10.2.2020, mutta nopeus on valttia. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.