(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen HR-asiantuntija
Go On Hämeenlinna

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritysketju, jonka avulla kokoat yrityksesi tarpeita parhaiten vastaavan voittajajoukkueen.

Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme vahvasti kokonaisvaltaisten henkilöstöpalveluratkaisujen kehittämiseen. Räätälöidyt henkilöstöratkaisumme tukevat ja edistävät vahvasti asiakkaidemme henkilöstöratkaisujen toteutusta. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt joukkueeseemme myynnillistä HR-ASIANTUNTIJAA Hämeenlinnaan.

Työssäsi vastaat koko rekrytointiprosessin hoitamisesta sekä asiakas- ja työntekijäsuhteiden ylläpidosta. Työnkuvaan kuuluu mm. työpaikkailmoitusten laatiminen, työhaastattelut, työsuhdeasioiden hoito ja henkilöstörekisterin ylläpito sekä aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja työntekijöihin.

Toivomme Sinulta löytyvän:
• Järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
• Organisointi- ja ajanhallintataitoja
• Paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
• Vakuuttavan ja myyntihenkisen luonteen
• Tiimityötaitoja

Eduksesi katsotaan:
• Aiempi kokemus henkilöstöpalvelualalta/soveltuva koulutustausta
• B2B myyntikokemus

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen henkilöstöpalvelualaan ja mahdollisuuden kehittyä henkilöstöalan asiantuntijaksi kasvavassa, vakaalla pohjalla toimivassa yritysketjussa. Teet työtä itsenäisesti asiantuntevan ja ketterän tiimin tuella, taustallasi on myös koko ketjun ammattitaito.

Oletko Sinä etsimämme energinen ja myyntihenkinen HR-asiantuntija? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Go On Hämeenlinnan myyntipäällikkö Sirpa Pyyhtiä, sirpa.pyyhtia@go-on.fi