(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen HR-asiantuntija, Go On Lahti
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, joka tarjoaa runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia eri aloilta. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Olemme luotettava henkilöstökumppani ja panostamme kokonaisvaltaisten henkilöstöpalveluratkaisujen kehittämiseen. Räätälöidyt henkilöstöratkaisumme tukevat ja edistävät vahvasti asiakkaidemme henkilöstöratkaisujen toteutusta. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL) ja olemme Suomen Franchising-Yhdistys ry:n varsinainen jäsen. Tutustu meihin lisää: www.go-on.fi

Haemme Lahden tiimiimme myynnillistä HR-asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet avainhenkilö asiakasyrityksemme ja heille sopivien työntekijöiden yhdistämisessä. Työssäsi vastaat koko rekrytointiprosessin hoitamisesta sekä asiakas- ja työntekijäsuhteiden ylläpidosta. Työnkuvaan kuuluu mm. työpaikkailmoitusten laatiminen, työhaastattelut, työsuhdeasioiden hoito, henkilöstörekisterin ylläpito, aktiivinen viestintä asiakasyrityksiin, työntekijöihin sekä työnhakijoihin ja muut HR-alan monipuoliset tehtävät.

Jotta menestyisit tehtävässä loistavasti, Sinulla on:
- aito kiinnostus ja into HR-alaa kohtaan sekä myynnillistä näkemystä
- jo jonkin verran tietämystä työlainsäädännöstä sekä eri työehtosopimuksista
- loistavat IT-taidot, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
- organisointi- ja ajanhallintataitoja
- paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa
- tiimityötaitoja

Olisimme todella innoissamme jos Sinulla on:
- aiempaa työkokemusta henkilöstöpalvelualalta ja B2B-myynnistä
- tehtävään soveltuva koulutustausta, esim. tradenomi

Tarjoamme Sinulle paikan asiantuntevassa ja rennossa tiimissämme sekä mahdollisuuden kehittyä henkilöstöalan asiantuntijaksi kasvavassa yritysketjussa. Teet työtä itsenäisesti asiantuntevan ja ketterän tiimin tuella, taustallasi on myös koko ketjun ammattitaito.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, viimeistään kuitenkin elokuun aikana. Tehtävä on määräaikainen ja kestää arviolta toukokuun 2021 loppuun asti.

Oletko Sinä etsimämme energinen ja myyntihenkinen HR-asiantuntija? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden yrittäjä Jonni Vauhkonen, puh. 044 011 3333, jonni.vauhkonen@go-on.fi