Myynnillinen henkilöstökonsultti
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Toimintamme laajentuessa haemme kasvun tueksi Kokkolaan

MYYNNILLISTÄ HENKILÖSTÖKONSULTTIA

Toimit henkilöstökonsulttina vastaten nimetyistä asiakkuuksista. Olet aktiivisesti yhteydessä olemassa oleviin ja uusiin asiakkaisiin ja osallistut asiakastapaamisiin. Vastaat rekrytointi- ja henkilöstövuokrausprosessien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä ja hallinnasta asiakkaidemme toimeksiannoissa. Päivittäinen työsi koostuu muun muassa yhteydenpidosta asiakkaisiin ja työnhakijoihin, työpaikkailmoitusten laadinnasta, työnhakemusten läpikäynnistä, työhaastatteluista ja työsopimusten sekä muiden työsuhteisiin liittyvien prosessien hoidosta.

Odotamme muutaman vuoden työkokemusta myynnistä ja asiakkuuksien hallinnasta tai henkilöstöhallinnosta. Pystyt mukautumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja ongelmanratkaisukykysi on loistava. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi tarvittaessa englannin kielellä. Työskentelyotteesi on myynnillinen ja joustava sekä tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi katsomme Ruotsin kielen taidon ja työkokemuksen vastaavista tehtävistä

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä
mukavan tiimin ja koko muun organisaation tuen työhösi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin Area Manager Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.8.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1375068
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola