Myynnillinen asiakaspalveluvastaava
Poolia Suomi Oy / Boxon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2019

Boxon Oy

Boxon on kasvava, kotimainen, kokenut ja innovatiivinen pakkausalan kokonaisratkaisutoimittaja, joka tuo hyötyjä asiakkaan arkeen ja liiketoimintaan. Analysoimme ympäristöämme, inspiroimme muita ja suunnittelemme nopeasti innovatiivisia ratkaisuja, jotka varmistavat koko pakkausprosessin sujuvuuden – aina tilauksesta toimitukseen. Tuotevalikoimamme kattaa koko pakkausprosessin - pakkauslinjoista ja koneista itse pakkauksiin, suljentaan, käärintään sekä merkintään. Innovatiivisena moniosaajana kehitämme tuotteitamme asiakkaidemme tarpeisiin. Älykkäiden pakkauskonseptien avulla voimme vahvistaa tuotemerkkiä, pienentää hiilijalanjälkeä ja vahvistaa asiakassuhteita. Aito kumppanuus ja hyvä palvelu ovat meille kunnia-asia. Boxon Oy toimii kahdella paikkakunnalla Suomessa ja meillä on tällä hetkellä 24 työntekijää. Liikevaihtomme oli vuonna 2018 yli 11 MEUR. Iso kansainvälinen Boxon Ab on osaomistuksensa kautta osana meidän kehitystä ja tulevaisuutta. Yritys toimii Pohjoismaissa, Euroopassa ja Aasiassa ja pääkonttori sijaitsee Helsingborgissa Ruotsissa. Yrityksellä on noin 260 työntekijää ja liikevaihto on noin 130 MEUR.

Esittely

Asiakasyrityksemme Boxon Oy etsii asiakaspalvelutiiminsä vahvistukseksi

MYYNNILLISTÄ ASIAKASPALVELUVASTAAVAA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Suutarilaan. Työskentely tapahtuu arkisin klo 8.00 - 16.00.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Tulet työskentelemään osana kolmen hengen asiakaspalvelutiimiä, joka osallistuu sekä myynti- että ostotoimintoihin. Monipuolinen toimenkuvasi muodostuu tilausten vastaanottamisesta sähköpostitse ja puhelimitse, tilausten syöttämisestä järjestelmään (Microsoft Dynamics NAV), tarjouksien laadintaan osallistumisesta ja pian avautuvan verkkokaupan ylläpidosta ja kehittämisestä. Lisäksi tärkeä osa työtäsi tulee olemaan asiakkaiden aktiivinen puhelimitse tapahtuva kontaktointi ja myyntityö olemassa oleville sekä uusille asiakkaille.

Edellytykset

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta BtoB puolella tapahtuneesta asiakaspalvelusta/myyntityöstä esim. logistiikan, teollisuuden tai kaupan alan yrityksissä, ajan tasalla olevia it-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, jonka lisäksi kommunikoit mielelläsi myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito luetaan eduksi. Kokemuksen lisäksi haemme henkilöä, joka on ratkaisukeskeinen ja nauttii asiakkaan tarpeiden kokonaisvaltaisesta ratkaisemista. Osaat kuunnella, neuvoa ja ratkaista tilanteet omaa persoonaasi hyödyntäen.

Sinulla on innostunut ja oppimishaluinen asenne, tavoitteellinen ote työhön sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Olet reipas, palveluhenkinen ja joustava tiimin jäsen, joka uskaltaa rohkeasti tarttua uusiin haasteisiin.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkan/etujen lisäksi hyvän perehdytyksen sekä mukavat työkaverit ja ympäristön, jossa pääset osallistumaan toiminnan kehitykseen ja oppimaan uutta.

Lisätiedot

Haethan tehtävää hakuohjeiden mukaan heti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1238511
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tarja Laakso (tarja.laakso (a) poolia.fi)
  • Puhelin: +358207290837
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa