(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen asiakaspalvelija
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Etsitkö joustavaa työtä esimerkiksi opintojen ohelle? Etsimme Forenomin myyntipalveluun rohkeaa tiimipelaajaa, joka on valmis oppimaan ja haastamaan itsensä! Töitä on tarjolla ympäri Suomen, joten hae rohkeasti olinpaikastasi riippumatta!

Forenom on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi yritysmajoittajaksi tarjoten kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostelleja parhailla sijainneilla.

Nyt etsimme joukkoomme henkilöä joustavaan työsuhteeseen Forenomin myyntipalveluun. Tunteja tarjoamme joustavasti elämäntilanteesi mukaan, mutta tuntimäärä on keskimäärin noin 15h/vko. Nyt etsimällämme henkilöllä työvuorot tulevat sijoittumaan perehdytysjakson jälkeen arkipäiviin 8-18 välille. Työ alkaa heti oikeiden henkilöiden löydyttyä kattavalla perehdytyksellä. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa määräaikaisena 31.12.2020 saakka. Työsuhde saattaa hyvin jatkua myös pidempään.

Myyntitiimin tehtävä on vastata asiakkaidemme yhteydenottoihin, ratkaista heidän majoitustarpeensa, sekä tarjota ensiluokkaista palvelukokemusta. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat niin puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun kautta, mutta samalla huolehdimme asiakassuhteidemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä hyödyntäen mm. ulossoittokampanjoita sekä email-automaatiota.

Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus. Etsimme ahkeraa, sosiaalista ja positiivista kollegaa. Ihmistä, joka ymmärtää yhdessä tekemisen voiman sekä haluaa antaa parastaan. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan nykyisen osaamisesi sijaan arvostamme enemmän oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Ja työskentelethän sujuvasti tietokoneen ja erilaisten järjestelmien kanssa?

Miltä kuulostaa?

Sanomattakin on selvää, että otamme sinut ilolla vastaan, kun aloitat meidän porukassamme! Annamme sinulle perehdytyksen tehtäviin sekä myös perehdytyksen jälkeen autamme aina löytämään vastauksen avoinna oleviin kysymyksiisi. Saat ympärillesi tiimin, jossa työskennellään pilke silmäkulmassa, tuetaan toisiaan ja jossa jokainen haluaa tehdä työnsä hyvin. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Miten ja milloin?

Nyt et enää malta olla hakematta, joten lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille alla olevan linkin kautta niin tutustutaan! Haethan pian tehtävään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, laitathan viestiä osoitteeseen asiakaspalvelunhelmet@barona.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.