(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen asiakaspalvelija
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Etsitkö joustavaa ja osa-aikaista työtä esimerkiksi opintojen ohelle? Etsimme Forenomin myyntipalveluun rohkeaa tiimipelaajaa, joka on valmis oppimaan ja haastamaan itsensä!

Forenom on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi yritysmajoittajaksi tarjoten kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostelleja parhailla sijainneilla. Liikevaihtomme kasvoi 4.2 miljoonasta eurosta yli 82 miljoonaan euroon 10 vuodessa. Liiketoimintamme kasvaessa etsimme myyntipalvelutiimiimme uusia työkavereita.

Tehtäväkenttäsi

Myyntitiimin tehtävä on vastata asiakkaidemme yhteydenottoihin, ratkaista heidän majoitustarpeensa, sekä tarjota ensiluokkaista palvelukokemusta. Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat niin puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun kautta, mutta samalla huolehdimme asiakassuhteidemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä hyödyntäen mm. ulossoittokampanjoita sekä email-automaatiota.

Sinulleko?

Tarjoamme osa-aikaisen Myynnillisen asiakaspalvelijan tehtävän Forenomin myyntitiimissä. Tunteja tarjoamme joustavasti, mutta keskimäärin tuntimäärä on noin 15h/vko. Kesällä tunteja on tarjolla enemmän.

Palvelemme asiakkaita arkisin 8-20 välillä ja viikonloppuisin 10-18 välillä. Työtunnit painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, joten tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä kattavalla perehdytyksellä. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa määräaikaisena 31.8.2020 saakka.

Etsimme ensisijaisesti ahkeraa, sosiaalista ja positiivista kollegaa. Ihmistä, joka ymmärtää yhdessä tekemisen voiman sekä haluaa antaa parastaan. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan nykyisen osaamisesi sijaan arvostamme enemmän oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Olet itseohjautuva, tartut toimeen, sekä suhtaudut kunnianhimoisesti työntekoon, mutta et unohda huumorin merkitystä työyhteisössäsi. Teemme työmme hyvin, mutta emme ole tiukkapipoisia. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Piia Laitila to-pe klo 9-10 välisenä aikana numerosta 050 506 5144.