(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen asiakaspalvelija (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

Etsimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme suorarekrytointina

MYYNNILLISTÄ ASIAKASPALVELIJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.


Tehtävässä vastaat yhdessä tiimisi kanssa sähköyhtiön asiakaspalvelusta. Otat vastaan kuluttaja-asiakkaiden puheluita ja päivität asiakkaiden sopimukset ajan tasalle, auttaen heitä myös erilaisten ongelmien ratkaisemisessa.  Olet myös itse yhteydessä sähköyhtiön nykyisiin asiakkaisiin ja vastaat heidän asiakassuhteidensa jatkuvuudesta päivittämällä sähköratkaisut ajan tasalle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet rohkea ja myynnillinen persoona, joka omaa hyvät asiakaspalvelutaidot ja paineensietokyvyn. Arvostamme lisäksi aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä sekä sujuvia tietoteknisiä taitoja. Tärkeintä on kuitenkin reipas asenteesi työntekoa kohtaan sekä aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla!

Tehtävään valittava henkilö saa työhön kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin täyden tuen. Työpaikalla viihtyvyyden takaavat loistavat työkaverit, kannustavat esimiehet sekä laadukkaat toimitilat Tampereen keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5 h/vko). Työskentely tapahtuu arkisin klo 9-17 aikavälillä. Palkkaus koostuu TES:n mukaisesta kiinteästä kuukausipalkasta sekä tavoitteiden mukaan muodostuvista, kannustavista provisioista. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuussa 2021.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 17.1.2021.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=682 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 välillä Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.