(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen asiakaspalvelija, Tampere
ManpowerGroup Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019
Rainmaker tarjoaa työtä elämää varten ja on olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa työtään. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun ulkoistuksia tarjoava toimija ja työllistämme 1800 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista ympäri Suomen. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin Suomen parhaita asiakaskohtaamisia. Työskentelemme monikanavaisesti, palvellen asiakkaita verkossa, chatissa ja puhelimitse. Positiivinen ilmapiiri ja halu onnistua ovat menestyksemme takana ja laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

 

Viihtyisitkö itseohjautuvassa työkulttuurissa, jossa työntekijöiden mielestä on erittäin hyvä ilmapiiri? Haluatko työn, jossa pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi ja vaikuttamaan itse omiin ansioihisi? Me haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tähän Rainmakerin toimistollamme Tampereella

 

Haemme nyt innokkaita asiakaspalvelijoita palvelemaan Telian kuluttaja-asiakkaita monikanavaisesti puhelimitse, chatin kautta sekä sähköpostilla. Asiakkaiden yhteydenotot voivat liittyä esimerkiksi liittymä- ja kanavapakettien tilaukseen ja hallintaan, käytöntukeen tai laskutukseen. Asiakaskohtaamisiin kuuluu myös lisämyynnin tekeminen tarkkaa pelisilmää käyttäen. Tässä tehtävässä pääset haastamaan itseäsi monin eri tavoin.

 

Mitä toivomme sinulta

Toivomme sinun olevan avoin ja reipas, ja suhtautuvan intohimolla asiakaspalveluun. Olet päivittäisessä työssäsi tarkka ja huolellinen. Näet nopeasti lisämyyntitilaisuudet asiakaspalvelukohtaamisissa ja tartut niihin reippaalla palveluasenteella. Sinulla on hyvät tietotekniset perustaidot ja opit näppärästi eri asiakaspalvelujärjestelmät.

Koska käytössämme on eri palvelukanavia, toivomme sinun pystyvän työskentelemään vaihtelevasti sekä kirjallisesti että puhelimessa. Eduksesi katsomme englannin kielen taidon sekä aiemman kokemuksen toimisto- tai asiakaspalvelutehtävistä tai mahdollisesti operaattorimaailmasta.

 

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen työn ja joustavat työajat, joihin voit itse vaikuttaa. Saat kattavan koulutuksen, joka on kestoltaan noin kaksi viikkoa. Meillä on osaavat esimiehet ja työyhteisö, joka tukee sinua päivittäisessä työssäsi. Syke –tiimimme pitää huolta työhyvinvoinnista niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Meiltä saat ICT-alan työehtosopimuksen mukaisen kilpailukykyisen tuntipalkan. Sen päälle saat lisäksi lisäansiota myyntituloksista – mahdollisuus on niin pieniin kuin suurempiinkin ansioihin!

 

Lisätietoa

Työaikamme ovat palveluaikojen mukaiset arkisin klo 7:55 ja 22:00 –välillä ja lauantaisin klo 8:45 ja 18:00 –välillä. Työt alkavat elokuun lopussa ja työsuhteen alussa on kaksi viikkoa kestävä palkallisen koulutusjakso, jonka ajan toivomme sinun pystyvän sitoutumaan klo 8-16 vuoroihin.

Jäikö jokin askarruttamaan? Voit olla yhteydessä Service Manager Anna-Kaisa Lehtomäkeen puh. 0400 239 771 arkisin klo 8-16. Rekrytointeihin liittyvissä kysymyksissä rekrytointitiimimme auttaa puhelimitse tai watsappilla numerossa 040 652 8810.

Haku sulkeutuu 11.8.2019 ja hakemuksesi voit jättää osoitteessa www.manpower.fi ”Hae”-nappia painamalla.

 

Tutustu työyhteisöömme Facebookissa ja Instagramissa:

https://www.facebook.com/RainmakerCustomerExperiences/

https://www.instagram.com/rainmaker_customer_experiences/