(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen asiakaspalvelija Kotimaan Energialle
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Kotimaan Energia on maanlaajuisesti toimiva itsenäinen sähköyhtiö, joka tarjoaa sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Kotimaan Energialta saa myös 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua, uusiutuvaa energiaa, joka on yhdistelmä vesi-, tuuli- ja aurinkosähköä. Lisäksi teemme yhteistyötä John Nurmisen Säätiön kanssa, joka tekee ansiokasta työtä Itämeren puhdistamiseksi.

Kotimaan Energia Oy on osa Hafslundin Markets-liiketoiminta-aluetta, jolla on tytäryhtiöitä myös Ruotsissa ja Norjassa. Hafslund Marketsilla on yli miljoona sähköasiakasta Pohjoismaissa. Kotimaan Energialla on yli 130 000 asiakasta.

Haemme nyt Kotimaan Energian kasvavaan huipputiimiin MYYNNILLISTÄ ASIAKASPALVELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Salmisaareen.

Työtehtäviisi kuuluu uusien ja vanhojen asiakkaiden laadukas kontaktointi ja asiakaspalvelu puhelimitse ja tarvittaessa kirjallisesti. Asiakaspysyvyydestä huolehtiminen sekä positiivisen asiakaskokemuksen luominen ja myynti.

Työ tehdään arkisin toimistoaikaan.

Tehtävässä pärjää parhaiten luotettava henkilö, jolle asiakkaiden lähestyminen puhelimitse on mieluisaa ja luontevaa.

Jokainen asiakas on tärkeä. Tässä työssä asenne ratkaisee, joten jos olet tavoitteellinen ja energinen sekä omaat hyvät kommunikointitaidot, voit olla juuri hakemamme henkilö tehtävään. Kaupallinen ajattelutapa koulutuksen tai työn kautta ja/tai työkokemus puhelintyöstä katsotaan eduksi muttei ole välttämätöntä. Englanninkielen ja ruotsinkielen taito on eduksi.

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Kotimaan Energia tarjoaa sinulle:

- vakituisen työpaikan
- nuorekkaan ja dynaamisen tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen
- modernit toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella
- kilpailukykyisen kuukausipalkan (vaativuusluokka 3, 1990 €/kk ja provision kautta mahdollisuus reiluihin lisäansioihin)
- koulutuksen työhön ja erinomaista työkokemusta kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä.

Lisäkysymykset Rekrytointipalvelu Sihti Oy / Susanne Gustafsson p. 050-444 4471 tai susanne@sihti.fi.

Hae työpaikkaa Sihdin nettisivujen kautta ja liitä mukaan CV:si