(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen asiakaspalvelija Forenomille!
Majoituspalvelu Forenom Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Nyt etsimme Forenomin inbound myyntitiimiin rohkeaa myynnillistä henkilöä, joka etsii haasteita, mahdollisuuksia ja vastuuta. Juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö ja tiimimme puuttuva palanen!

Forenom on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi yritysmajoittajaksi tarjoten kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostelleja parhailla sijainneilla. Liikevaihtomme kasvoi 4.2 miljoonasta eurosta yli 82 miljoonaan euroon 10 vuodessa.

Meidän tehtävä Forenomilla on vastata myynnillisestä asiakaspavelusta sekä sen jatkuvasta kehittämisestä. Tavoitteemme vuodelle 2019 on huolehtia 36M€ myynnin toteutumisesta, ylläpitää nimettyjen yritysasiakkuuksiemme asiakassuhdetta, sekä samalla ratkaista myynnin digitalisaation haasteita saattamalla asiakkaamme verkkokauppamme käyttäjiksi.

Tehtäväkenttäsi

Myyntitiimin tehtävä on vastata asiakkaidemme yhteydenottoihin, ratkaista heidän majoitustarpeensa, sekä tarjota ensiluokkaista palvelukokemusta. Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat niin puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun kautta, mutta samalla huolehdimme asiakassuhteidemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä hyödyntäen ulossoittoja, sekä email-automaatiota.

Sinulleko?

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen Myynnillinen asiakaspalvelijan tehtävän Forenomin myyntitiimissä. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkeen klo 8-18 välille, mutta tarpeen mukaan osa tiimistämme työskentelee ilta- ja viikonloppuvuoroissa. Työsuhde solmitaan pian oikean henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan Forenomin kanssa.

Etsimme ensisijaisesti ahkeraa, sosiaalista ja positiivista kollegaa. Ihmistä, joka ymmärtää yhdessä tekemisen voiman sekä haluaa antaa parastaan. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan nykyisen osaamisesi sijaan arvostamme enemmän oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Olet itseohjautuva, tartut toimeen, sekä suhtaudut kunnianhimoisesti työntekoon, mutta et unohda huumorin merkitystä työyhteisössäsi. Teemme työmme hyvin, mutta emme ole tiukkapipoisia. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Piia Laitila to-pe klo 9-10 välisenä aikana numerosta 050 506 5144.