(Poistunut julkaisusta)

Myynnillinen aluepäällikkö Baronalle
Barona Sisä-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Etsimme Kajaaniin motivoitunutta ja henkilöstöpalvelualaa tuntevaa aluepäällikköä vastaamaan Baronan henkilöstöpalveluiden myynnistä ja johtamisesta Kainuun talousalueella!

Etsimämme aluepäällikkö on vastuussa Kainuun alueen tulosvastuullisesta johtamisesta, henkilöstön hyvinvoinnista ja asiakastyytyväisyydestä. Lisäksi aluepäällikkö osallistuu itse vahvasti teollisuuden ja kunnossapidon, rakentamisen sekä palvelualojen asiakkaisiin suuntautuvaan myyntityöhön.

Onko sinulla kanttia ja kokemusta lähteä kasvattamaan Baronan Kainuun alueen liiketoimintaa?

Me Baronalla rakennamme tulevaisuuden työelämää kehittämällä ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Ydinosaamistamme on työn ja sen tekijän optimaalinen yhteensovittaminen. Tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudenkestävät henkilöstöratkaisut yrityksen kehityskaaren kaikissa eri vaiheissa. Me kehitämme uusia ratkaisuja ja innovoimme uusia tapoja tehdä vanhoja asioita, mutta ennen kaikkea käymme rohkeasti toimeen!

Yhteenkään myynti- tai tulostavoitteeseen ei päästä ilman ahkeruutta, yhteistyötä ja inhimillisiä kohtaamisia. Siksi tässä tehtävässä pärjää henkilö, jonka sydän sykkii ihmisten kanssa työskentelylle.

Hyvän päällikön ominaisuuksina pidämme avoimuutta, esimerkillä johtamista ja vuorovaikutustaitoja. Baronan työkulttuurin voi tiivistää kahteen sanaan: vapaus ja vastuu.

Tuleva aluepäällikkömme on taitava verkostoituja ja kommunikoija, hän on tottunut työskentelemään itsenäisesti ja on aidosti kiinnostunut henkilöstöpalveluliiketoiminnasta. Ennen kaikkea hän pistää kädet itse ensimmäisenä saveen. Henkilökohtainen myyntityö on olennainen osa tehtävää yhteistyössä eri toimialojen kollegojen kanssa. Tehtävässä menestyvä ammattilainen kartoittaa ja ymmärtää asiakkaan tarpeita ja osaa etsiä niihin ratkaisuja palveluidemme avulla.

Itsenäinen ja innostava työ tarjolla!

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknillistä, kaupallista tai muuta vastaavaa korkeakoulututkintoa. Toivomme, että sinulla on kokemusta teollisuudesta ja/tai kunnossapidosta sekä palveluliiketoiminnasta. Edellytämme myös tuloshakuisuutta, esimieskokemusta ja kovaa asennetta. Arvostamme lisäksi Kainuun talousalueen tuntemusta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja innostavan tehtävän. Meillä olet osa alan johtavaa ja kansainvälistä yritystä, jossa vallitsee ainutlaatuinen halu ratkaista asiakkaiden haasteita yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla aluejohtaja Vesa Kangasniemi, puh. 040 830 7649 perjantaina 16.10 klo 15-17 ja keskiviikkona 21.10 klo 13-17 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi meille 25.10.2020 mennessä.