(Poistunut julkaisusta)

Myymälöiden kesätyöpaikat
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Etsitkö kivaa kesäduunia? Nautitko ihmisten parissa työskentelemisestä ja reippaasta tekemisen meiningistä? Tokmanni tarjoaa tänäkin vuonna ämpärikaupalla kesätyöpaikkoja innokkaille ja oma-aloitteisille tekijöille ympäri Suomen. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, monipuoliset työtehtävät ja mukavat työkaverit! Meiltä saat arvokasta kaupan alan työkokemusta ja opit tärkeitä työelämätaitoja.

Työtehtäviäsi

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille sydämen asia. Etsimmekin nyt iloista ja toimeliasta työkaveria takaamaan asiakkaillemme onnistuneen kauppareissun. Kesätyöntekijänä työskentelet päivän aikana myymälän erilaisissa tehtävissä. Työhösi kuuluu esimerkiksi
•Tuotteiden hyllytystä ja esille laittoa
•Asiakaspalvelua
•Myymälän siisteydestä huolehtimista
•Mahdollisesti myös kassatyöskentelyä

Mitä odotamme sinulta?
•Iloista asiakaspalveluasennetta
•Hyviä vuorovaikutustaitoja
•Positiivista asennetta ja reipasta työotetta
•Kiinnostusta kaupan alaa kohtaan sekä halua oppia uutta
•Vähintään 18 vuoden ikää

Perehdytämme sinut tehtäviisi, joten et tarvitse aiempaa työkokemusta tai koulutusta kaupan alalta. Hae meille kesätöihin, mikäli kaupan ala ja asiakaspalvelutyö myymälässä voisi olla juuri sinun juttusi!

Hakuohje

Kesätyöpaikat ovat määräaikaisia ja pääsääntöisesti osa-aikaisia työpaikkoja. Viikkotyöaika vaihtelee myymälästä riippuen. Työ on vuorotyötä, eli töitä on toisinaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työvuorot sijoittuvat klo 6 ja 22 välille. Palkkaus on Kaupan alan työehtosopimuksen mukainen.

Hae kesätyötä Tokmannilla viimeistään 28.2.2018. Rastita hakulomakkeen välilehdelle "Kiinnostavat tehtävät" enintään kolme myymälää, joissa olet valmis työskentelemään. Merkitse hakulomakkeeseen myös millä ajalla olet valmis työskentelemään.

Lisätietoja haun aikataulusta

Käymme hakemuksia läpi helmi-maaliskuun aikana ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viikolla 11. Kesätyöhaastattelut järjestetään pääsääntöisesti 19.3.-6.4. ja valinnat tehdään mahdollisimman pian tämän jälkeen. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valintapäätöksistä.

Voit halutessasi tutustua viime vuoden kesätyöntekijöidemme kokemuksiin nettisivuillamme ja Facebookissa.

Haluamme tarjota onnistuneita kesätyökokemuksia ja olemme jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa!

Nähdään Tokmannilla!