(Poistunut julkaisusta)

Myymälävastaava
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Myymälävastaava – Laattapiste

Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt Oulun-myymäläämme tähän pelastustyöhön tuloshakuista ja palveluhenkistä osaajaa. Neljän hengen tiimimme tarvitsee uuden kollegan – olisitko sinä se oikea, myönteinen ja ihmisläheinen tiimipelaaja?

Mitä myymälävastaavan työ sisältää?
Tehtäväsi on suunnitella ja myydä laadukkaita kylpyhuoneratkaisuja kuluttaja-asiakkaille. Olet myös vastuussa alueen yritysasiakasyhteistyöstä sekä uusasiakashankinnasta. Myynnillisen roolin lisäksi vastaat Oulun-myymälämme toiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä sekä alueellisen markkinaosuuden kasvattamisesta. Toimit myös esimiehenä yhdelle kylpyhuonemyyjälle.

Työsi tulee olemaan haastavaa, mutta annamme sinulle valmiudet onnistumiseen. Kattavan, kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn perehdytyksen ansiosta pääset nopeasti kiinni työhön. Samalla tutuksi tulevat niin tuotteemme, konseptimme kuin järjestelmämme. Tukenasi ovat kollegasi sekä koko muu organisaatiomme.

Mitä toivomme sinulta?
Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme onnistumaan. Arvostamme koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne ja halu oppia.

Ratkaisumyyntikokemus esim. keittiökaupan tai rakennustarvikemyynnin parista helpottaa työhön kiinni pääsemistä, muttei ole välttämätöntä. Jos sinulla on rakentamiseen liittyvää teknistä osaamista ja rakennusalan kontakteja, on myös niitä mahdollista hyödyntää tehtävässä.

Digitaalisuus ohjaa vahvasti tekemistämme ja hyödynnämmekin jokapäiväisessä työssämme useita erilaisia IT-järjestelmiä. Emme edellytä kokemusta toimintaa ohjaavista järjestelmistä, mutta sinulla on kuitenkin oltava kyky ja halu oppia niiden sujuva käyttö.

Mitä tarjoamme?
Pääset työskentelemään menestyvässä, rennossa ja myyntiorientoituneessa tiimissä, jossa onnistumisesi palkitaan. Peruspalkkasi määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan ja lisäksi saat myymälävastaavalisän. Sinun ja alueen myynnillistä onnistumista palkitaan myös bonusjärjestelmän kautta. Esimiehesi on aluemyyntipäällikkö.

Kattavan työterveyshuollon sekä kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun lisäksi olet oikeutettu useisiin muihinkin työsuhde-etuihin, joihin lukeutuvat muun muassa tuntuva henkilökunta-alennus tuotteista sekä terveys- ja kuntokartoitukset. Tämän ohella sinulla on esimerkiksi mahdollisuus osallistua juoksutapahtumiin ja laskettelureissulle.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 11.11. ja ke 13.11. klo 8–9. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi ma 18.11. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!