(Poistunut julkaisusta)

Myymälävastaava
Vaasan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme Kuusankosken leipomomyymäläämme 

MYYMÄLÄVASTAAVAA
 

Miltä kuulostaisi leiväntuoksuinen työ asiakasrajapinnassa? Haluatko työskennellä avoimessa ja vastuullisessa yrityksessä, jossa jokaista arvostetaan? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista. 

Myymälävastaavana huolehdit mm. siitä, että myymälöiden hyllyiltä löytyy herkullista tuoretta leipää ja makean maukkaita kahvileipiä. Meillä pääset osaksi huippuunsa hiottua mukavaa tiimiä, kehittämään tuloksellista myymälätoimintaa sekä hoitamaan monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä. 

Tehtäväkenttäsi 

Myymälävastaavana vastaat myymälän toiminnasta ja tuloksesta sekä toimit oman myymäläsi myyjien esimiehenä. Esimiesroolissasi vastaat mm. raportoinnista, työvuorosuunnittelusta sekä tiimisi innostavasta johtamisesta. Tehtävässäsi raportoit myyntipäällikölle. 

Yhdessä muiden myyjien kanssa huolehdit esimerkiksi päivittäin saapuvien tilausten vastaanottamisesta ja purkamisesta, tuotteiden esillepanosta ja paistamisesta sekä asiakaspalvelusta. Tehtävien monipuolisuus ja suora kontakti asiakkaisiimme tekevät työstä mukavaa. 

Oletko sinä palapelistämme puuttuva palanen?  

Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus sekä muutaman vuoden kokemus myynti- ja esimiestyöstä antavat hyvät eväät tehtävässä menestymiselle. Hallitset suomen ja englannin kielen. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta päivittäistavarakaupan alalta. Lisäksi ymmärrät myymälätyöskentelyn kokonaisuuden ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot.

Solahdat joukkoomme vaivattomasti, jos tunnistat itsessäsi seuraavia ominaisuuksia:

  • olet innostava ja empaattinen esimies
  • olet oma-aloitteinen ja kykenevä itsenäiseen työhön
  • olet sopeutuvainen ja avoin tiimipelaaja, joka      pystyy työskentelemään tehokkaasti yhteistyössä muiden kanssa
  • olet myynti- ja palveluhenkinen
  • olet järjestelmällinen ja huolellinen
  • nautit asiakaskontaktista ja sosiaalisista      tilanteista
  • ymmärrät myymälöiden konseptoidun toimintatavan.

Puuttuuko työkalupakistasi jokin listatuista osaamisista? Hae silti rohkeasti, jos olet motivoitunut kehittämään itseäsi ja ottamaan uuden osaamisalueen haltuun. 

Miksi kannattaa hakea juuri meille?  

Pääset työssäsi kehittämään esimiestaitojasi sekä työskentelemään motivoivassa ja avoimessa ilmapiirissä. Arkeemme kuuluu reippaasti huumoria ja hauskuutta sekä vahva halu ratkoa haasteita yhdessä. 

Vaasan tunnetaan suomalaisten suosikkileipien valmistajana, jonka intohimona on edistää suomalaista leipäkulttuuria ja leipoa suomalaisille juuri sellaista leipää kuin he toivovat. 

Meillä on pienen leipomon sydän, mutta suuren leipomon vastuu. Vastuullinen liiketoiminta aina pellosta pöytään saakka ja työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen ovat meille sydämen asioita. Teemme vastuullisuustekoja myös myymälöidemme kautta: pienennämme hävikin määrää myymällä ylijäämäleipää leipomomyymälöissämme.

Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa Lantmännen-monialakonsernia ja isoa globaalia perhettä. Kuuluminen tähän isompaan kokonaisuuteen tuo toimintaamme vakautta ja antaa meille hyvän pohjan kasvaa ja kehittyä entistä paremmaksi.

Näin haet paikkaa

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Laita hakemusta tulemaan viimeistään 24.10.2019 mennessä. Ethän unohda ansioluetteloasi ja palkkatoivettasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Growing together from Field to Fork
Vaasan.fi 

Tietoa Lantmännen Unibakesta

Lantmännen Unibake on johtava kansainvälinen leipomoyhtiö, joka valmistaa tuotteita niin vähittäiskaupan kuin ateriapalveluiden tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme kellon ympäri joka päivä. Tavoitteemme on tehdä leivän leipomisesta kannattavaa liiketoimintaa valmistamalla ja kehittämällä maukkaita, korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita sekä ratkaisuja – huolehtien samalla tinkimättömästä tuoteturvallisuudesta sekä vastuullisesta tavasta toimia. Lantmännen Unibakella on 36 nykyaikaista leipomoa ympäri maailman. Pääkonttori sijaitsee Kööpenhaminassa, Tanskassa. Kuluttaja- ja ateriapalveluasiakkaillemme suunnattu tuotevalikoimamme sisältää vahvoja ja tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Schulstad Bakery Solutions, Schulstad, Bonjour, Vaasan, Pastridor ja Hatting. Lantmännen Unibaken liikevaihto on 1.1 mrd euroa. Yrityksessä työskentelee yli 6 000 työntekijää 21:ssän maassa.

Lue lisää: www.lantmannen-unibake.com

Olemme sitoutuneet monimuotoiseen ja syrjimättömään yrityskulttuuriin. Lantmännen Unibake on työnantaja, joka takaa kaikille yhdenvertaiset mahdollisuudet työskennellä. Emme syrji ketään rodun, kansallisuuden, ihonvärin, syntyperän, uskonnon, sukupuolen, seksuaalisen suuntautuneisuuden, iän, siviilisäädyn, asepalveluksen tai minkään lainsäädännöllä suojatun oikeuden perustella.