(Poistunut julkaisusta)

Myymälävastaava tai barista kahvimyymälään
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme Mokkamestarit Oy on vuonna 1990 perustettu erikoiskahvien asiantuntija ja pioneeri Suomessa. Yrityksessä luotetaan käsityöhön ja korkeaan laatuun. Kahvi paahdetaan käsityönä omassa kahvipaahtimossa Teivon yrityspuistossa Ylöjärvellä. Mokkamestareilla on myös oma kahvi- ja teemyymälä Tampereen Verkatehtaankadulla. Yritys työllistää n.kymmenkunta henkilöä.

Etsimme nyt heidän ammattitaitoiseen joukkoonsa uutta avainpelaajaa nimikkeellä MYYMÄLÄVASTAAVA TAI BARISTA KAHVIMYYMÄLÄÄN

Työpäivät ovat vaihtelevia ja niihin sisältyy asiakaspalvelua sekä yksityis- että yritysasiakkaille, kahviannosten valmistaminen, tuote-esittelyt, myynninseuranta ja raportointi. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta baristan tehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja suomen- ja englannin kielellä sekä innostusta pysyä mukana vauhdikkaasti kehittyvän ja trendikkään alan aallonharjalla.

Kollegasi toivovat, että olet vastuuntuntoinen, iloinen ja aidosti kiinnostunut kahvi- ja teealalla työskentelystä. Yrityksessä vallitsee hyvä työilmapiiri ja tapana on kokoontua säännöllisesti maistelemaan ja analysoimaan yrityksessä jalostettuja tuotteita. Pysyäkseen alan edelläkävijänä, Mokkamestarit tarjoaa työntekijöilleen jatkuvan koulutuksen ja seuraa aktiivisesti alan uusimpia kansainvälisiä trendejä.

Saat loistavan tilaisuuden kehittyä alalla ja olla mukana kehittämässä erikoiskahvialaa Suomessa. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa kattavalla perehdytysjaksolla kahvipaahtimossa. Työaika on 37,5h viikossa (ma - pe aikavälillä klo 09:00 - 19:00 ja la 09:00 - 17:00). Mokkamestarit on savuton yritys.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus palkkatoiveen kera osoitteessa: www.temp-team.fi - Löydä töitä - Myymälävastaava tai barista kahvimyymälään.Tiedustelut: inga.koivumaki@temp-team.fi tai 0207 414 852.