(Poistunut julkaisusta)

Myymälävastaava Suomalainen Kirjakauppa, Lappeenranta
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2018Työn kuvaus:
  Suomalainen Kirjakauppa Oy on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Valtakunnallisessa ketjussa on 60 Suomalainen Kirjakauppa-myymälää ja verkkokauppa www.suomalainen.com. Vuonna 2017 Suomalainen Kirjakauppa valittiin Corporate Spiritin tutkimuksessa Suomen innostavimmaksi työpaikaksi. Suomalainen Kirjakauppa on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Yrityksen henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta. Suomalaisen kirjakaupan arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.  


Haemme nyt asiakkaamme, Suomalainen Kirjakauppa Oy:n toimeksiannosta Lappeenrantaan myymälävastaavaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus on toukokuun loppupuolella. Töitä on satunnaisesti myös Imatran myymälässä.  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aikaisempaa esimieskokemusta, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, myyntihenkisyyttä, paineensietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Hymysi ei hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Kaupallinen peruskoulutus katsotaan eduksesi. Asenteeltasi olet määrätietoinen, tavoitehakuinen, omatoiminen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään. Persoonana olet sosiaalinen ja positiivinen. 


Suomalaisen Kirjakaupan myymälävastaavana tehtäviisi kuuluu aktiivisen myyntityön lisäksi myynnin ja asiakaspalvelun ohjaamista, tilausten tekoa, myymälän järjestyksestä huolehtimista ja tuotteiden esille laittoa. 


Tarjoamme sinulle antoisan ja monipuolisen työn, ison yrityksen edut, hyvät ja laadukkaat tuotteet ja mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi. Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi/tyopaikat tai lähetä se meille sähköisesti osoitteeseen adecco.kotka@adecco.fi. Viimeinen hakupäivä on 29.4.2018.  Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Sami Mentula numerosta 0403582035.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myymälävastaava


Sijainti:  LAPPEENRANTA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sami Mentula


Toimipaikka:  Kotka