(Poistunut julkaisusta)

Myymälävastaava, Suomalainen Kirjakauppa, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Suomalainen Kirjakauppa Oy on Suomen suurin ja asiakkaidensa arvostama kirjakauppaketju. Valtakunnallisessa ketjussa on 60 Suomalainen Kirjakauppa-myymälää ja verkkokauppa www.suomalainen.com.
Vuonna 2017 Suomalainen Kirjakauppa valittiin toistamiseen Corporate Spiritin tutkimuksessa Suomen innostavimmaksi työpaikaksi. Suomalainen Kirjakauppa on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Yrityksen henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta. Suomalaisen kirjakaupan arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

Työn kuvaus:
  Haemme nyt asiakkaamme, Suomalainen Kirjakauppa Oy:n toimeksiannosta Helsinkiin myymälävastaavaa. Työskentelypaikka sijaitsee Kampin ja Aleksanterinkadun myymälöissä. Työajat sijoittuvat kello 7 -21 arkisin ja viikonloppuisin. Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimus tehdään valitun henkilön ja Suomalaisen Kirjakaupan välillä.
 

Toivomme sinulta:
  Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aikaisempaa esimieskokemusta, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, myyntihenkisyyttä, paineensietokykyä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Hymysi ei hyydy kovimmankaan kiireen keskellä.  IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Kaupallinen peruskoulutus katsotaan eduksesi. Asenteeltasi olet määrätietoinen, tavoitehakuinen, omatoiminen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ottaa vastuun työstään. Persoonana olet sosiaalinen ja positiivinen.  

Tehtäviisi kuuluu:
  Suomalaisen Kirjakaupan myymälävastaavana tehtäviisi kuuluu aktiivisen myyntityön lisäksi myynnin ja asiakaspalvelun ohjaamista, tilausten tekoa, myymälän järjestyksestä huolehtimista ja tuotteiden esille laittoa.
 

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle antoisan ja monipuolisen työn, ison yrityksen edut, hyvät ja laadukkaat tuotteet ja mahdollisuuden työskennellä mukavassa työyhteisössä monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 24.9.2017 Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Consultant Sanna Eronen numerosta 040 7058522.
 

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Sanna Eronen +358407058522.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myymälävastaava


Sijainti:  Helsinki


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sanna Eronen, +358407058522


Toimipaikka:  HELSINKI & ESPOO