(Poistunut julkaisusta)

Myymälävastaava Life Finland Oy
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Etsimme asiakkaallemme Life terveystuotekaupalle myymälävastaavaa Lappeenrantaan

Life terveystuotekaupassa tulet työskentelemään laadukkaiden terveystuotteiden parissa opastaen asiakkaita valitsemaan heille parhaiten sopivat tuotteet laajasta valikoimastamme huomioiden heidän yksilölliset tarpeensa. Olet tuotteisiin perehtynyt asiakaspalvelija, jonka työstä näkyvin osa on ystävällinen, asiantunteva ja luotettava asiakaspalvelu.

Lifen myymälävastaavana tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää asiakaspalveluasennetta. Omaat aktiivisen ja tarmokkaan otteen esimiehenä työskentelyssä ja annat täyden panoksesi myymälän kokonaisvaltaiseen toimintaan. Olet tulostavoitteinen ja omalla esimerkilläsi johdat myyntitiimin hyvään tulokseen. Olet valmis oppimaan uutta ja kehität osaamistasi järjestelmien ja tuotteiden osalta aktiivisesti. Hahmotat kokonaisuuksia ja sinulla on näkemystä siitä, miten toimintaa ja myymälää tulisi kehittää.

Myymälävastaavana tehtäviisi kuuluu vastata kahden myymälän osalta mm.

  • Asiakaspalvelu; tuoteneuvonta, tuote-esittely ja kassatyöskentely
  • Life-konseptiin sitoutuminen
  • Liikevaihdosta ja tuloksesta vastaaminen
  • Pankkitilitykset, rahahuolto ja raportointi
  • Tavaran vastaanottaminen ja hinnoittelu
  • Myymälöiden tilaukset ja varastonhallinta
  • Myymäläkohtaisten kampanjoiden ja myynninedistämistoimien suunnittelu ja toteutus
  • Myymälöiden henkilöstön esimiehenä toimiminen, työvuorosuunnittelu sekä työaikaseuranta
  • Osallistuminen kauppakeskuksen yrittäjäyhdistyksen palavereihin

Lappeenrannan vastuualueeseen kuuluu myös Verkkokaupan henkilöstön esimiehenä toimiminen sekä tilausten hallinta.

Toivomme, että sinulla on kaupallinen koulutus ja kokemusta esimiestyöskentelystä. Sinulla on myös kyky innostaa ja kannustaa joukkuettasi työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja kehittyvän tehtäväkentän laadukkaiden tuotteiden ja hyvän konseptin parissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työaika voi vaihdella aamusta iltaan ja viikonloppuihin.

Rekrytoinnissa teemme yhteistyötä Opteamin kanssa.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 14.11. Hae pikaisesti, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.