Myymälävastaava, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Motivoidutko työssäsi tuloksista ja muiden onnistumisista? Koetko palavaa halua tuottaa asiakkaalle palveluja, jolla on merkitystä. Oletko persoonaltasi kannustava suunnannäyttäjä? Me Personalhusetilla haluamme tukea sinua kohti näitä tavoitteita ja auttaa sinua urapolullasi kohti seuraavaa määränpäätä.


Haemme nyt vaateteollisuuden pariin MYYMÄLÄVASTAAVAA, Kuopioon.

Tehtävissa vastaat omasta asiakassalkustasi sekä toimit myyntiyksikön vetäjänä omalla alueellasi.

Toimit myyjien esimiehenä vastaten oman alueesi tuloksesta. Odotamme sinulta aktiivista otetta myös uusien asiakassuhteiden kartoittamiseen ja käynnistämiseen. Työt sopivat myyntityön haasteista nauttivalle henkilölle, jolle asiakkaan menestyminen ja räätälöidyt palveluratkaisut ovat tärkeitä. Huomioit asiakkaasi tarpeet ja tuotat ratkaisuillasi asiakkaalle tärkeää lisäarvoa. Arvostamme toki aikaisemman kokemuksen yritysmyynnin sekä esimiestyöskentelyn parista, mutta huomioimme myös uransa alkutaipaleella olevat myynnin osaajat.


Tehtävät sisältävät:
• Kokonaisvastuun nimetyistä asiakkuuksista ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta
• Esimiestyön - suunnannäyttäjä myyntitiimille
• Aktiivinen uusien asiakkuuksien hakeminen
• Nimettyjen asiakkuuksien konsultoiminen ja asiakkuussuhteiden kehittäminen
• Luot palveluratkaisuja asiakkaidesi toiminnan edistämiseksi

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta tekniseltä tai kaupalliselta alalta ja näyttöjä tuloksellisesta B2B myyntityöstä. Kehität jatkuvasti myös omia toimintatapoja hyödyntäen työssäsi myös digitaalisia myynnin – ja markkinoinnin työkaluja. Ymmärrät työnantajamielikuvan ja brandin tärkeyden ja omalla toiminnallasi pyrit näitä työlläsi vahvistamaan. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja koet suurta iloa toisten onnistumisista. Olet luonteeltasi tsemppari ja ymmärrät mitä tarkoittaa valmentava esimiestyö - tärkein työtehtäväsi on saada tiimin jäsenet loistamaan ja ylittämään asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen.


Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatillisen osaamisesi kehittymiseen, kattavat koulutus – ja perehdytysjaksot työssä menestymiseen sekä täyden tiimin tuen. Palkkaus tehtävissä koostuu kuukausipalkasta ja mahdollisista bonuksista.

Etsitkö uusia haasteita kaupan alan B2B myynnin parista? Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Lisätiedusteluissa sinua palvelee konsultit Miia Tarvainen p. 050 362 3984 / miia.tarvainen@personalhuset-sg.com tai Sara Vepsäläinen p. 045 78817711 /sara.vepsalainen@personalhuset.fi

Rekrytoinnit toteutetaan yhteistyössä Search & Selection, Personalhusetin kanssa.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

HYVÄÄ TYÖTÄ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281352
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio