(Poistunut julkaisusta)

Myymälävastaava, KN Collection
KN Collection

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Nyt tehdään jotain uutta, hienoa ja kiinnostavaa! Haluatko olla mukana? Onko sinulla intohimo asiakastyöhön ja rakastat muotia? Etsimme juuri sinua!

KN Collection avaa ensimmäisen oman myymälänsä Helsingin sydämeen syyskuussa 2019, johon haemme nyt energistä ja asiakaspalveluhenkistä myymälävastaavaa huolehtimaan myymälän päivittäisestä toiminnasta. Myymälä tulee palvelemaan asiakkaitaan aina arkisin ja lauantaisin.

Olet myymälän hengenluoja ja nautit asiakaskohtaamisista

Työnkuvaasi kuuluu niin myynti kuin asiakaspalvelu. Omalla tekemiselläsi vastaat myymälän loistavasta tuloksesta sekä erinomaisista asiakaskokemuksista. Toivomme löytävämme tehtävään energisen asiakaspalvelun ammattilaisen, joka syttyy muodista, ajan trendeistä, myynnistä ja ihmisistä!

Tehtävänkuvaan kuuluu myös kampanjoiden suunnittelu, varaston ylläpito, myymälän somistus ja siivous sekä hallinnolliset tehtävät kuten verkkokaupan päivitys.

Pääset osaksi uuden alkua

Avaamme myymälän syyskuussa, joten toivoisimmekin, että pääsisit mukaan porukkaan viimeistään heti syyskuun alusta. Työsuhde on määräaikainen, noin vuoden ja sopimus tehdään suoraan KN Collectionin kanssa.

Tehtävässä pääset tutustumaan hattu- ja asustemuodin viimeisimpiin trendeihin. Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkentän, jossa pääset vastaamaan myymälän visuaalisesta ilmeestä sekä sosiaalisen median näkyvyydestä. Samalla pääset osaksi rentoa, positiivista ja kansainvälistä yritystä, joka on kasvanut viime vuosien aikana alansa yhdeksi huippunimistä.

Arvostamme uudessa yhteisön jäsenessä seuraavia asioita

Tärkeimpänä asiana toivomme, että sinulla on aito kiinnostus muotia ja designia kohtaan. Olet työskennellyt muodin parissa, mahdollisesti myymälävastaavan tehtävässä, mutta ennen kaikkea sinulla on motivaatiota kasvaa tähän rooliin. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenteesi välittyy ulospäin asiakkaille. Olet mahdollisesti opiskellut modistin, artesaanin tai kaupallisen koulutuksen. Suomen kielen lisäksi työssäsi tarvitset myös englannin kieltä, muu kielitaito katsotaan hakijan eduksi.

Jätä hakemus vielä vaikka tänään!

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla ja pyrimme etenemään videohaastattelukierrokselle pikaisesti sopivien ehdokkaiden kanssa.