(Poistunut julkaisusta)

Myymälävastaava - Jyväskylä
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt Jyväskylän-myymälään tähän pelastustyöhön uutta tuloshakuista ja palveluhenkistä osaajaa.

MYYMÄLÄVASTAAVA - Jyväskylä

Kevään aikana myymälä muuttuu omaksi toimipisteeksemme, ja pitkäaikainen kauppias jatkaa asiakkaiden palvelemista projektipäällikkönä.

Millainen sinä olet?

Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Mitä etsimme?

Haemme aurinkoista, palvelevaa persoonaa, jolla on vahva myynnillinen asenne. Kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä sekä erityisesti ratkaisumyynnistä helpottaa tehtävään hyppäämistä; esimerkiksi keittiöratkaisuiden myynti antaa työhön hyvän pohjan. Menestyäksesi tarvitset myös oppimiskykyä ja kunnianhimoa. Jos sinulla sattuu olemaan rakentamiseen liittyvää teknistä osaamista ja rakennusalan kontakteja, on niitäkin mahdollista hyödyntää tehtävässä.

Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta sitä tärkeämpää on persoonasi sekä kokemuksesi.

Mitä myymälävastavan työ sisältää?

Tehtävänäsi on suunnitella ja myydä laadukkaita kylpyhuoneratkaisuja ensisijaisesti kuluttaja-asiakkaille. Olet myös vastuussa alueen yritysasiakasyhteistyöstä sekä uusasiakashankinnasta yhdessä tiimisi kanssa. Tärkeä työparisi on Jyväskylän seudun yritysmyyntiin keskittyvä projektipäällikkö.

Kuuntelet asiakasta ja luot toiveiden pohjalta ratkaisun, joka asiakkaan on helppo ostaa. Työssäsi tarvitset asiakaspalvelu- ja kuuntelutaitoja, visuaalista silmää sekä ennen kaikkea kykyä myydä ratkaisu asiakkaalle. Välillä työ on hektistä, mutta pääsääntöisesti se on pitkäjänteistä.

Myynnillisen roolin lisäksi vastaat Jyväskylän-myymälämme toiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä sekä alueellisen markkinaosuuden kasvattamisesta. Toimit myös esimiehenä yhdelle ja tulevaisuudessa kahdelle kylpyhuonemyyjälle.

Työsi tulee olemaan haastavaa, mutta annamme sinulle valmiudet onnistumiseen ja tuemme sinua urallasi.

Esimiehesi on Itä-Suomen myyntipäällikkö.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme tehtävän, jossa riittää myönteisiä haasteita sekä kasvavan ja kehitysmyönteisen yrityksen mahdollisuuksia, jotka toteutat omalla aktiivisuudellasi sekä myyntitaidollasi. Palkitsemme sinut kiinteällä kaupan alan työehtosopimukseen sidotulla kuukausipalkalla ja myymälävastaavalisällä sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla. Jos sinulla on erittäin paljon kokemusta, voimme hieman neuvotella kuukausipalkan suuruudesta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 14.1. klo 8–9 ja ti 22.1. klo 8–9. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi to 24.1. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!