(Poistunut julkaisusta)

Myymälävastaava Helsinki-Vantaa lentokentälle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2018Työn kuvaus:
  Etsimme globaalin asiakkaamme puolesta heidän Helsinki-Vantaa lentokentällä sijaitsevaan myymälään ammattitaitoista myymälävastaavaa. 
 
Saat vastuullesi olemassa olevan myyntitiimin sekä globaalin konseptin omaavan myymälän. Osallistut myös päivittäiseen myyntityöhön, mutta iso osa tehtäväkentästäsi on hallinnollisia tehtäviä. Kyseessä on vakituinen työtehtävä.
 
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. kaupallinen tutkinto) sekä vähintään muutaman vuoden työkokemusta myymälävastaavan tai tiimivetäjän työtehtävästä.  Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa suomen ja englannin kielen osaamista, muusta kielitaidosta on sinulle etua.
 
Persoonaltasi olet myyntihenkinen ja myymälässä tapahtuva asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Omalla ammattitaitoisella esimerkillä saat myyntitiimisi motivoitua kohti yhteisiä tavoitteita. Pystyt ratkaisemaan mahdollisia haasteita ja tekemään nopeitakin päätöksiä tarvittaessa.
 
Työssäsi myymälän vastaavana olet vastuussa myymälän liikevaihdosta, kannattavuudesta ja kehittämisestä yhdessä asiakkaan organisaation kanssa. Valvot myös, että inventoinnit ja erilaiset tuote- ja myyntikampanjat saadaan toteutettua tehokkaasti.
 
Seuraat ja raportoit eteenpäin myymälän tunnuslukuja. Oma esimiehesi tehtävässä on asiakkaan kansainvälisestä liiketoiminnasta vastaava päällikkö.
 
Monipuolinen ja vastuullinen työtehtävä kansainvälisessä ympäristössä tarjolla Helsinki-Vantaan lentokentällä. Saat itsellesi ammattitaitoisen myyntitiimin sekä vahvan taustaorganisaation tuen.Tule mukaan osaksi globaalia tiimiä! Hae paikkaa heti, paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.
 
Lähetä hakemuksesi Adeccon kotisivujen www.adecco.fi kautta, liitä mukaan englannin kielinen ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisää hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 11.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Ala-Kulju puh. 0400 - 363 332.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Myymälävastaava


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sari Ala-Kulju, 0400363332


Toimipaikka:  Espoo