(Poistunut julkaisusta)

Myymälävastaava, Fitnesstukku, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Etsimme asiakkaallemme Fitnesstukulle nyt Helsinkiin

 

MYYMÄLÄVASTAAVAA,

 

Työskentelemään itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa liikunta- ja terveysalan tuotteiden parissa. Kyseessä on kokoaikainen työ, jossa töitä tehdään arkisin ja lauantaisin. Myymälävastaavalla on yksi osa-aikainen työntekijä apunaan. Valittu henkilö työllistyy tehtävään Adeccon kautta 8 kuukauden ajaksi, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä vakituiseksi työntekijäksi suoraan asiakasyritykseen.

 

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on, tai haluaa kasvaa ammattilaiseksi ravisemuksen ja lisäaineiden tuntemuksessa. Kaikki kokemus ja koulutus liittyen ravitsemukseen ja liikuntaan katsotaan eduiksi. Etsimme tehtävään vastuullista ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä, jolla voisi olla jo ainakin hiukan kokemusta myymälä-työskentelystä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen- ja englannin kielten osaamista.

 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi hakea paikkaa heti! Täytä hakemus CV:n kera joko ohessa olevan hakulinkin kautta, tai sivuiltamme www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa HR-konsultti Juhani Äikäs, 0406634711 tai juhani.aikas@adecco.fi.